15 éves lány vagyok és már 3 éve megjött de nagyon megszokott lenni ráadásul 7-8 napig szokott tartani
és tudom h ezen változtetni nemigazán lehet..de mitcsináljak
este?így is a leges legnagyobb betétfajtát használom mert este állandóan átázok...nemtúl jó minden reggel arra ébredni h az eész ágy tiszta.......:S szóval 4 óra alatt simán átázok...:@
nemtud vki vmi ötletet adni?
2009. aug. 21. 11:56
1/9 anonim válasza:
Kelj fel 4 óránként és cseréld ki. Utána hamar aludj vissza. Lehetne még fogamzásgátlóval, meg ilyenekkel, de én nem ajánlom.
2009. aug. 21. 12:08
2/9 anonim válasza:
próbáld ki a tampont. ha hozzá még egy betétet is teszel, garantáltan nem ázol át.
2009. aug. 21. 13:41
3/9 anonim válasza:
estére erősebb tampon + betét, beszélj anyukáddal, hogy menjetek el nődokihoz és irassatok fel tablettát!
2009. aug. 21. 14:30
4/9 A kérdező kommentje:
köszi:D ez eszembe se jutott:D
de am ha tampont használok akk nembaj ha egész este "bennem van" attól nemlesz bajom?
2009. aug. 21. 14:32
5/9 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert még sose használtam+még szűz vagyok
eddig azthittem h óránként cserélni kell..
2009. aug. 21. 14:33
6/9 anonim válasza:
nekem is bent van egész este (9től 6ig) és nincs tőle semmi bajom. Igaz nekem közepes van, de forgolódok meg minden és mindig minden csupa vér lesz :S És nálam így az lett a megoldás hogy közepes tampon + vékony betét (és ha a betét nem lesz véres, akkor benthagyom d.e-re ;-))
2009. aug. 21. 14:34
7/9 anonim válasza:
ez hülyeség, hogy óránként! :D Egy óra után még ki sem tudod húzni, ha nem is véres. Vagyis egy kissé fáj. Nekem a MINI (!) tart 4 óráig :) És még én is szűz vagyok. Ez is egy tévhit, hogy elveszti vki a szüzességét tőle. NEM! A szexel szokás elveszteni :)
2009. aug. 21. 14:36
8/9 anonim válasza:
először mini tamponnal kezdj, mert még szűz vagy. idővel átállhatsz a kékre, az sem sokkal nagyobb, nemfogja elvenni a szüzességedet :D
énis tampont használok, éjszaka nekemis bent van egész este, másnap reggel olyankor mindig fürdök egyet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!