A coli baktérium gyógyítható?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan ?2012. dec. 10. 22:41
1/7 anonim válasza:
De mi a kérdés? E-coli a belekben természete módon jelen van. Ha arra gondolsz, hogy a vizeletedben, vagy a hüvelyváladékodban találtak ilyet, akkor igen, lehet gyógyítani nagyon egyszerűen.
2/7 anonim válasza:
Off: miért akarod a baktériumot gyógyítani???? :D
Most komolyan: ebből a cikkből sok mindent megtudhatsz: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
nem sokat tudok a dologról azért kérdeztem , mert csíp a vizelet savanykás szagú a hüvelyváladékom és viszket és úgy olvastam hogy ez azért van, csak gyógymódot nem találtam rá
2012. dec. 10. 22:57
4/7 anonim válasza:
Azért saját magadat ne diagnosztizáld.
Bakteriális fertőzések elég jól kezelhetők, legrosszabb (és tényleg ROSSZ) esetben antibiotikumokkal. De alternatív módokon is, keress fel orvost. :)
5/7 anonim válasza:
Nem úgy értettem hogy ne diagnosztizáljuk magunkat.. persze, olvassunk utána az állapotunknak csak lássa azért képzett ember is!
Nem adok sokat a nyugati orvoslásra.. de diagnosztizálni azért tudnak! Mintákat venni (fertőzésekről) betekinteni a testbe stb. :)
6/7 anonim válasza:
A baktérium nem gyógyítható, hiszen az nem betegség, hanem a betegség okozója.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Gyógymódot majd az orvos talál rá! Ez az ő dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!