Nagyon meg vagyok ijedve! A nőgyógyász azt mondta h nagyo pici a méhem. Ezek szerint nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
Ultrahangon látta hogy a méhem csak 3 cm.22 éves vagyok teljesen összetörtem.Szeretnék majd gyereket2012. dec. 10. 14:34
1/10 anonim válasza:
Ne légy megijedve. Ha nem is lehet saját, fogadhatsz örökbe.
:D
2/10 anonim válasza:
hat az tenyleg kicsi, nekem 8cm
3/10 anonim válasza:
Előző azért megnézném a te pofádat mikor neked is ezt mondanák... Nem értek a női megtermékenyítés szerveihez ilyen szinten, ezért nem is mondok neked inkább semmit. Menj el egy orvoshoz, kérd ki a véleményét.
4/10 anonim válasza:
És csak ennyit mondott? Hogy kicsi a méhed és kész? Semmi mást?
Milyen orvos az ilyen? Menj el egy másikhoz.
5/10 A kérdező kommentje:
igazából gyorsan rendezte le az emberkéket nekem is csak UH-t csinált és ennyi 3 perc alatt kész is voltam.Mondott másokat is azt mondta nincsen semmi baj a méhemmel csak az hogy 3 cm
2012. dec. 10. 15:28
6/10 A kérdező kommentje:
én csak azt csodálom h eddig senki nem mondta h kicsi lenne a méhem
2012. dec. 10. 15:33
7/10 anonim válasza:
Menj el magánorvoshoz. Igaz drága, de ő legalább rendesen foglalkozik veled, ha már fizetsz neki.
Illetve ne legyél megijedve, találkoztam én is olyan nőgyógyásszal, aki a régóta stabilan meglévő 5 cm-es cisztámat nem látta az ultrahangon.
Mindenképpen kérd ki másik orvos véleményét is, valamint vele beszéld meg, hogy mi a teendő vagy mik a következményei ennek a dolognak. Itt aligha tudunk hasznos választ adni neked.
8/10 anonim válasza:
Az enyém 34x51 mm, és teljesen normális méretű. Sosem mondták, hogy kicsi, pedig párszor már megnézték UH-n.
Szedsz vagy szedtél esetleg fogamzásgátlót?
9/10 A kérdező kommentje:
nem szedek fogamzásgátlót viszont a menzeszem eléggé rendszertelen
2012. dec. 10. 17:50
10/10 anonim válasza:
A menzeszem rendszeres mindig, de nekem is azt mondtak meg regen, hogy kicsi belul mindenem. Van ket kislanyom, problemamentes terhessegbol. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!