Én egy 13 éves lány vagyok. és nincsen mellbimbóm :S mikor szokott kinőni a mellbimbó?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 12:52
11/21 anonim válasza:
Ez a jel :S egy fintorgó arcot takar.
13/21 anonim válasza:
Na, látom itt is vannak értelmes emberek... :-D
14/21 anonim válasza:
kamu kérdés, hagyjátok már ezt abba, az ilyenekre ne válaszoljatok, hátha észrevezsik magukat, h cseppet sem viccesek, és semmi értelme.
15/21 anonim válasza:
Nem létezik olyan,hogy nincs..szerintem ha nem lenne a szüleid elmondták volna h ez rendellenesség vagy vmi..Istenem:S
16/21 anonim válasza:
Mellbimbója már a csecsemőknek is van! Nálad inkább az lehet a probléma, hogy nem emelkedik ki. Ezen a következőképpen lehet segíteni: a mutató és a hüvelyk ujjad közé veszed a mellbimbódat és finoman dörzsölgeted, morzsolgatod. Ma egy hónap után nincs változás akkor fel kell keresni az orvost!
17/21 anonim válasza:
Mindenki el van..tudom miről beszélsz én is igy voltam vele:P Szóval ha fázol vagy nagyok izgulsz akkor van:)
18/21 anonim válasza:
sztem meg nem kamua kérdés, csak befele forduló a bimbója..
nem gáz, vannak ezzel többen is így...
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
Nekem is ilyen..:S
Útálom de ez van...
Jah és szerintem nem kamu kérdés...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!