Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lakótársnőm nem zuhanyozik...

A lakótársnőm nem zuhanyozik egész héten, és csak egyszer mos hajat, fehér neműt nem cserél, és mindig betétet használ. Lehet valami nemi betegsége is? Betét miatt gondolom ezt. Normális ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 15:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy akkor is használja, ha nem menstruál.

Ez sem gond, talán irritálja a fehérnemű anyaga.

Nem tudom azt sem, hogy hogy bírja ki, hogy ne cserélje le. Naponta egyszer azért illik.

2012. dec. 8. 15:59
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet valami jó "illata"! :D
2012. dec. 8. 16:09
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

"Ha valakinek hosszú a haja, annak bőven elég hetente egyszer hajat mosni."

Erre mi a logika? Akkor a rövidhajúaknak "kell" többször mosni? Én úgy számolom, hogy akinek hosszabb, annak hamarabb bepállik, beizzad, és többször kéne.

2012. dec. 8. 23:57
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem, hanem egy hosszú hajat sokkal több idő mosni és egyébként később látszik meg rajta minden.

Amikor rövid hajam volt, 3 naponta meg kellett mosnom, de a hosszút elég ritkábban.

2012. dec. 9. 00:03
 15/21 anonim ***** válasza:
36%

Ne nevettess, egyáltalán nem több idő megmosni. Nekem volt mindenféle hosszúságú-rövidségű, és nem több idő a hosszú haj, pedig világéletemben mindennap mosom.

Épp az a baj, hogy a hosszú hajon ELŐBB látszik a dzsuva. Gondolj bele, a hosszú hajnak súlya van. Alapból lehúzza magát. Ha a töve még el is kezd zsírosodni, az gyönyörű látvány. A fej teteje zsírtól csillog, az alja meg száll.

A rövid hajra ráfújsz egy kis hajfényt, hajtőemelőt, és megáll, kicsi a súlya, nem fog lelapulni.

2012. dec. 9. 00:15
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Ne mondd már, az én hajam derékig ér.

Sokkal több idő, mire végzek a megszárításával, balzsam, pakolás.

Egyébként nem is egészséges minden nap mosni, ezzel vigyázz.

2012. dec. 9. 00:16
 17/21 anonim ***** válasza:
16%
De, egészséges. Ki mondja, hogy nem?
2012. dec. 9. 00:24
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

A fodrászom.

Na meg szerencsétlen unokabátyám, akinek a dús hajából kemény fejtetőnyi maradt :D

Azt mondta a fodrász, hogy ő szólt.

Nem szabad minden nap vegyszereket kenni a fejre.

2012. dec. 9. 00:25
 19/21 anonim ***** válasza:
21%

Más fodrásznak biztos más a véleménye.

Mondom, amióta magamnak mosom a hajam, minden nap megmosom, és erős, egészséges. Olyan dús, hogy a lapockáig érő hajamra 3 doboz hajfesték épphogy elég, és olyan erős, hogy nálam megszokott dolog, hogy szétpattan a hajgumi a hajamban.

Egyébként az amerikaiak 90%-a naponta mos hajat, és nem hinném, hogy annyian kopaszok. Bár csak annyi amerikait látok, amennyit a tévében mutatnak.

2012. dec. 9. 00:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon dús a hajam.

Viszont többektől hallom, hogy nem szabad minden nap. Vigyázz te is, nehogy elvékonyodjon.

2012. dec. 9. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!