Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki, milyen fogamzásgátlót szed?

Ki, milyen fogamzásgátlót szed?

Figyelt kérdés
Miért azt szeditek? Doki ezt írta fel, vagy jókat hallottatok róla és kértétek, ezt írja fel? Milyen rossz ill. jó tapasztalataitok vannak a fogigátlókkal kapcsolatban? Yasminelle-ről mi a véleményetek? Nincs valami mellékhatása? Szőrösödés, hízás, fájdalom valahol?
2009. aug. 20. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Diane-t szedtem életemben először, mert ezt írta fel a doki. A bőröm nagyon szép lett, de elkezdtem tőle hízni, akkor felírta a Novynettet. Attól is tovább híztam, de a bőrőm ugyanolyan szép volt amúgy.

Most pedig felirattam a Yasminellt, mert arról mindenki csak jókat írt, semmi hízás, semmi mellékhatás, még nem tudom, nem kezdtem még el.

2009. aug. 20. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Gestomix 20, de még csak az első levél vége felé járok, és ezt írta fel a dokim. Az első napokban megjelent a mellkasomon és a vállamon pár pattanás (sose volt), de azok már elmúltak, és még vérezgetek közben, de remélhetőleg az is megszűnik majd. Majd ha már beszedtem az első 3 levéllel többet tudok mondani :)
2009. aug. 20. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Lyndinette 20-at szedek, nekem az orvos írta fel, de megvagyok vele elégedve, mert elég alacsony a hormontartalma.
2009. aug. 20. 10:17
 4/8 anonim válasza:
Szia! Én is Yasminelle-t szedek, és örömmel mondhatom, hogy majdnem 1 évnyi használat után semmi mellékhatás nem jelentkezett! :) Az orvos írta fel nekem, mert én nem nagyon tudtam, hogy milyet kellene szednem, de nagyon eltalálta. :)
2009. aug. 20. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én novynettet szedek egy éve. Nekem bevált, abszolút nem híztam tőle, nem volt semmilyen mellékhatása. Ebben az évben még 6 kg-al kevesebb is vagyok mint voltam (bár ez nem a bogyó hatása.)

Szóval én meg vagyok elégedve vele.

Amikor elkezdtem szedni, akkor sem volt se köztes vérzésem, se semmi.

Hát mindenkinek el kell találni a megfelelőt. Szerintem ezen múlik a dolog.

2009. aug. 20. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Marvelonnal kezdtem 5 évig, aztán Diane35 5 évig, én nem híztam egyiktől sem és szerencsére mellékhatások sem voltak!
2009. aug. 20. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
tri regolt szedek 8 éve. sosem volt mellékhatása, és most sincsen semmi bajom. (májvizsgálat, rákszűrés)
2009. aug. 20. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Depressziót és krónikus migrént kaptam tőle. Majdnem öngyilkos lettem..., és nagyon durva fejfájásom volt hónapokig MINDEN nap. Sajnos van akinél kijönnek azok a durva mellékhatások, amik a tájékoztatóban szerepelnek. Triodenát és Yasminelle-t szedtem.
2009. aug. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!