Ez mi (kép)? Szemölcs?
2012. dec. 7. 21:29
11/15 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy megyek, de tényleg csak januárra kaptam időpontot. Hívtam bőrgyógyászokat is, de hozzájuk is már csak januárra lett volna időpont.
A körzeti nőgyógyászt meg inkább kihagyom, voltam egyszer nála, hát elég volt egy egész életre.
Azért emeltem ki a kérdést, hogy hátha valaki tudja. Attól, mert te nem tudod, még lehetnek itt olyanok, akiknek volt ilyen a kisajkukon. Sőőőt, akár orvosok is járhatnak erre, még ha erre kicsi is az esély. :)
2012. dec. 10. 12:34
12/15 anonim válasza:
Ha súlyos panaszod van, akkor soron kívül is kell fogadjanak. Mondd azt, hogy fáj és akkor előre vesznek. Próbáld meg eljátszani a nagy halált, mert így téyleg nem kapsz normális időpontot. Sürgősségi esetekre szerintem mindig hagynak helyet...
13/15 anonim válasza:
Ez hpv okozta vírusos szemölcs. Énis ebben a cipőben járok, 3 hónapja van kezelve. Gondolod írj privátban meséld el, ha tudok segítek.
14/15 anonim válasza:
szia. milyen kezelést kaptál? érdekelne mert ugy néz ki nekem is nőtt vmi hasonlo ahova nem kellett volna.
15/15 anonim válasza:
A nőgyógyász általában csak a Condyline ecsetelőt irja ki amivel otthon kell kezelnem magadat. Ő is le ecsetel de neki sokkal maróbb hatású szere van, ez a Condyline nem nagyon használ, újból és újból vissza jön. Az orvosé pedig annyira erős, hogy mikor mellé cseppentete a combomra kimarta a bőrt másnapra meg már beis sebesedebb a helye kimarta a bőrt, így a szemölcsöt is szépen leviszi, de nem szeretik ha mindennap oda jársz, pedig ha vki elmenn 5-6 alkalommal az orvos ecsetelné le szerintem simán elmúlna, nekem otthon marad a condylines ecsetelés de már féléve és nem múlik el, ha elis múlik vissza nő arrébb fél miliméterrel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!