Szerintem vegyes fertőzés van a hüvelyemben, az orvos azonban a lactofeelt ajánlotta nekem, de az csak bakteriális fertőzésre van nem? (többi lent)
Figyelt kérdés
A lactofeelt ki is váltottam azonban nem gyógyított meg teljesen,arra gyanakszom hogy lehet azért mert vegyes fertőzésem van,arra gondoltam hogy a Betadin hüvelykúpot használnám( utánna olvastam hogy nem a legjobb mert utánna ismét visszajöhet a fertőzés) de ha utánna a lactofeelt is használom rá,akkor nem jönne vissza? jó megoldás lenne ez? orvosnál többször voltam mindig különböző készítményeket írt fel,de egyik sem hazsnált és nem tehetem meg hogy egyfolytába oda járkáljak ezért gondoltam egy ilyen megoldásra.2012. dec. 7. 11:23
11/14 anonim válasza:
Nekem Intim Aidet javasolt, felfázásra, gombás és bakteriális fertőzésre is jó.. Én azóta használom meg vagyok vele elégedve.. Olvassatok utána van egy részletes termékbemutató oldal, ahol el lehet róla olvasni mindent, hogy mire jó :) intimapolas.hu
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! :)
2012. dec. 7. 13:39
13/14 anonim válasza:
A betadine hüvelykúpot felejtsd el, mert csutkára irtja a hüvelyflórát, az egészségeset is!!
Egyébként tenyésztés nélkül esélyed nincs a gyógyulásra. Tessék elmenni egy másik orvoshoz, aki levesz egy kenetet, amiből ki lehet mutatni, hogy van-e benned kórokozó, vagy nincs. Ha van, akkor annak kiderül a tipusa és az is, hogy milyen gyógyszerre érzékeny. Enélkül minden csak találgatás és kuruzslás. Ha gondolod, akkor mehetsz még egy pár felesleges kört mindenféle természetes szerrel, de ennek van ára is. Felszálló fertőzés, ami a későbbi meddőség egyik okozója!
14/14 anonim válasza:
Az előző válaszoló által mellékelt szerben semmi olyan hatóanyag nincs, ami kórokozót pusztít el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!