Hogy kezeljük barátomat, hogy ne fertőzzön vissza hüvelygombával?
Figyelt kérdés
Hüvelygombát kaptam pár napja, orvos a Canesten Kombi krémet javasolta, és írja a tájékoztató, hogy barátomat is kezelni kell vele. Azt azonban nem kérdeztem meg az orvostól, hogy ugyanennek a krémjével? Kb 3 hónapja volt ugyanilyen hüvelygombám, annak a krémje még megvan. Ha azt használnám fel a hüvelykúppal, a bontatlan krémet pedig odaadnám neki, akkor, ha esetleg elkapta tőlem és hogy ne fertőzzön vissza, lehet kezelni őt is? Bár mindig tiszta kézre nyomtam a krémből és még megvan a fele, nem akarom a bontottat adni neki... előre is köszönöm a válaszokat.2009. aug. 19. 18:20
1/4 anonim válasza:
Nálunk a párom is kapott ha jól emlékszem 2 vagy 3 tablettát, amit a doki írt fel, mert szóltam neki, hogy visszaesők vagyunk:)
2/4 anonim válasza:
Majd elfelejtettem, a krémmel nem fertőzöd meg, de nem hiszem, hogy ilyen esetben elég ha csak azt használná!
3/4 anonim válasza:
A krém jó ötlet, ha nem akarod odaadni neki a felbontottat, vegyél egy ujat. Amugy nem lehet vészes gomba, ha nem irt semmit a doki.
Természetesen visszafertőzhet. de ha ez megtörténik, megint észreveszed, hogy valami nem az igazi, akkor irass valamit, amit a partner is szedhet, mert akkor hiába kezeled ki magad, ha ő nincs kezelve.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) Orvos is mondta, hogy nem olyan komoly, de jobb szeretném kezelni őt is - természetesen ha visszaesünk, akkor íratok neki is valamit.
2009. aug. 19. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!