Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van enyirre vészesen...

Miért van enyirre vészesen erős vérzésem?

Figyelt kérdés
Fiatal 25éves nő vagyok már van gyerekem.Eddig a ciklusom óramű pontos volt,gyógyszeret nem szedek.Egy pár hónapja elég zavaros a ciklusom pontossága.Ebbe a hónapba pedig miután elmúlt a menszeszem,az ovulációs napon elkezdtem vérezgetni.Ezt természetesnek vettem,csakhogy a vérzés beerősödött és egyre erősebb,intenzívebb lett erős hasi fájdalommal,még a tampont is fáj használni.De közbe már duzzad a mellem a következő adagra úgyhogy még valamiért ömlik a vérem!!Valaki tapasztalt már hasonlót?Mitől lehet ez?Dokim 2hét múlva lesz hát nagyon félek....
2009. aug. 19. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni semmiképpen sem, de jó lenne, ha minél hamarabb látna orvos. Az, hogy ömlik a véred, nem halasztható dolog, bár őszintén szólva, egy tippem van, mi lehet az oka - esetleg vetélés? Semmiképpen se várj két hetet, keresd fel a legközelebbi kórház nőgyógyászati osztályát a lehető leghamarabb, akár most indulj!!!
2009. aug. 19. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd fel magadat, ne gondolj rosszra, egyszerűen csak menj el orvoshoz MOST. A legrosszabb ha bemesélsz valamit magadnak akaratlanul is. Ha elmész orvoshoz megtudod mi a baj és orvosolni is tudják a problémádat, így csak szenvedsz. Ez semmilyen esetben sem múlik el magától.

Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval, nem mondott butaságot, családon belül tapasztaltam.

Ha valamit már tudsz, akkor írd meg nekünk, hogy mi lett veled, kérlek!

2009. aug. 19. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen,tudom,hogy baj van,érzem...én terhességre nem gondolok de már mindent bebeszéltem magamnak:((

Holnap reggel fogad a helyettese a dokimnak(kikönyörögtem)

és megtudom,majd írok mindenféleképp.

Köszönöm,hogy ilyen aranyosak vagytok

2009. aug. 19. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
reméljük nincs semmi komoly!!! jobbulást!:)
2009. aug. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!