Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki nagyon rosszul...

Volt már valaki nagyon rosszul a pajzsmirigy túlműködés tüneteitől?

Figyelt kérdés
Gyengeség, remegés, émelygés stb.

2012. dec. 5. 07:42
 1/2 Eggggi válasza:
Én rettenetesen rosszul voltam! 120-as pulzus nyugalmi állapotban, állandóan melegem volt, nagyon fáradékony voltam (elsőre se tudtam felmenni úgy lihegtem), hasfájás, émelygés, olyan hasmenés, amit nem kívánok senkinek, és 10 kg fogyás (bár ezt nem bántam) ja és tele voltam pattanással!
2012. dec. 5. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Uhh sajnálom, ez tényleg szörnyű...és még mindig túlműködsz? Nálam az a helyzet, hogy autoimmun alulműködő vagyok, kaptam rá Letroxot, de nagyon durva túlműködéses tüneteket okozott, még mindig szenvedek tőle, de már jobb mint mondjuk 3 hete, akkor fel sem tudtam kelni. Most gyógyszert váltottam, remélem elmúlnak a tünetek, mert nagyon rossz. Alig bír el a lábam, fájnak a karjaim, szinte semmi erőm sincs. 26 évesen azért elég durva, és teszem hozzá, amíg nem kezdtem szedni a bogyót nem volt semmmi bajom, csak a tsh értékem nem volt jó.
2012. dec. 6. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!