Ekkfmf kérdése:
Baj van a szemérem ajkaimmal?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és csak remélni tudom, nincsen semmi baj odalent. A szeméremajkaim elég barnák, de a nagyobb gond hogy elég nagyok...és 'ráncosak'. Meg hát nyúlékonyak vagy mi.. Egyszóval rondák. És ezt nem azért mondom, mert taszít ez az egész dolog, csak nem tudom mitől ilyenek, szebbek is lehetnének..2012. dec. 4. 17:12
1/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, ne problémázz rajta. Ahány nő, annyiféle nuni.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi gond nincs a punciddal! :) Azért barna, mert ott több pigment gyűlt össze, de ez teljesen normális, mint ahogy az is normális, hogy kilóg a kisajkad és ráncos. Minden punci más. :)
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális! Semmi bajod nincs. Az is igaz, hogy most minden lány baba nunira vágyik. Ez a"divat" Neked az úgynevezett saláta nuni jutott. Ez genetika, mikor megszülettél már beléd volt kódolva, hogy neked ilyen lesz. Az is igaz, hogy sok lány leműtteti, mert zavarja őket. De ha a minden napi mozgásban nem zavar akkor maradjon csak ott!
4/4 anonim válasza:
Bajod éppenséggel nincs, csak nem vagy szerencsés ilyen téren...más lány meg másban nem szerencsés külsőleg, ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!