Első menstruáció meddig tart?
Figyelt kérdés
Ez az első menstruációm,és úgy tudom,hogy olyan 5-6 napig szokott meglenni,de változó.. Nekem ez már a 8. vagy a 9. nap. (27.én jött meg). Ez baj?? Vagy normális?
12/L
2012. dec. 4. 16:45
1/6 anonim válasza:
Normális, gondolom még kevés vér jön:))
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor megnyugodtam :). Változó..néha épp hogy csak valamennyi máskor meg jön rendesen. De remélem majd elmúlik mostmár :)
2012. dec. 4. 17:03
3/6 anonim válasza:
10 nap után a biztonság kedvéért jó lenne orvoshoz menni. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy az lesz.. ez már a kilencedik nap :/
2012. dec. 5. 11:57
5/6 anonim válasza:
Nekem az első menstruációm 3 napig tartott.Szerintem akkor menj orvoshoz hogyha elég sok jön ki belőled! Ha csak alig-alig jönk 4 óránként akkor a 12.napon menned kéne orvoshoz ha még addig fog tartani!
6/6 A kérdező kommentje:
a mai napon meg a tegnapin már gyengébb egy kicsivel,szerintem nem sokára elmúlik.De ha nem akkor elmegyek :)
Köszönöm a választ!
2012. dec. 5. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!