Használt már valaki Dalacin hüvelykrémet?
Figyelt kérdés
Van hozzá egy műanyag adagolóhenger, és azt szeretném megkérdezni, hogy annak teljesen tele kell lennie krémmel, tehát teljesen kihúzva kell lennie a dugattyúnak?
Mert nekem csak az adagolóhenger elejébe ment egy pici krém, és nem engedte tovább tölteni, nem tudtam teljesen megtölteni a hengert.
Köszi a segítséget!
2012. dec. 4. 12:41
1/3 anonim válasza:
Én használtam évekkel ezelőtt. A pici krém nem elég az biztos valahogy többet kellene tenni bele.
2/3 anonim válasza:
Nemrégen használtam, teljesen tele kell lennie. Amúgy baktériumra írták? Milyen tüneteid voltak?
3/3 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy ezt az aplikátort rácsavartam a tubusra és a krém nyomta fel a dugattyút, ahogy összenyomtam a tubust. Elég rendesen felment, és mire elfogyott az aplikátor addigra elfogyott a krém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!