Bélférget el lehet kapni állatól?
Figyelt kérdés
1napja viszket a fenekem, mindig megtörlöm rendesen utána le is szoktam zuhanyoztatni, hogy nehogy valami fertőzést elkapjak. Van 2 macskám. Barátommal voltam tegnap éjjel és véletlenül a végbélnyílásba ment majdnem a gyorsaságban.. utána bekentem mert fájt ahogy megnyomta.. és tegnap estétől viszket. Fenistillel bekenhetem, hogy ne viszkedjen? Vagy mi lehet ez? :/2012. dec. 2. 20:10
1/3 anonim válasza:
El lehet, de nem feltétlen attól is viszkethet. Ne kenegesd Fenistillel, az allergia ellen van, az biztos, hogy a végbél nyílásodnál nem ez lesz a bajod. Menj orvoshoz, majd a probléma függvényében ad azt, amire szükséged van.
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy kicsit berepedt a nyálkahártya, vegyél rá körömvirágkrémet, az pár nap alatt helyrehozza (nekem aranyér esetében is sokat segített)
3/3 anonim válasza:
Inkább menj orvoshoz, hiszen biztosat csak ő tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!