Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kell nőgyógyászhoz...

Mikor kell nőgyógyászhoz menni? 12/L

Figyelt kérdés
2 éve jött meg a mensim elég érett vagyok testileg is és lelkileg is. azt olvastam, hogy miután megjött minden évben el kellene menni! Én még nem voltam, de egyenlőre nem is szeretnék.
2009. aug. 18. 17:36
 1/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Akkor kell menni nőgyógyászhoz,ha valami baj van (pl. nem rendszeres a menstruációd vagy ilyesmi).Illetve akkor ha majd fogsz nemi életet élni.:-)

2009. aug. 18. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia

Én 24 vagyok és csak idén mentem először nőgyógyászhoz.Mondjuk azért, mert nem éltem eddig nemi életet.A doki nem volt kiakadva, sőt helyeselt mikor mondtam, hogy eddig szűz voltam azért nem mentem dokihoz.Ja és panaszom sem volt,azért sem mentem.

Szóval szerintem most még semmi értelme elmenni:)

2009. aug. 18. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
17 voltam mikor először mentem , akor már nem voltam szűz. Egyedül mentem akkor koleszos is voltam, csajok közt természetes...még ráérsz!!!
2009. aug. 18. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
nőgyógyászhoz akkor mész, ha vmi bajod van, vagy akkor, amikor nemi életet kezdesz élni. na onnantól ajánlott évente elmenni szűrésre.
2009. aug. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!