Miért van ez? (kérdésed túl rövid)
Sajnos ez mindig változó, szerintem mindenkinél.
Egyébként ne haragudj, de a "kérdésed túl rövid" dolgot te írod oda?
Már annyi helyen láttam. Nem értem.
én írtam igen mert ha a túl rövid a kérdés mint amit én írtam eredetileg akkor kiirja hogy kérdésed túl rövid a válaszod pedig túl hosszú ha meg írok oda valamit akkor elfogadja és kiirhatom a kérdést:)
és köszi a választ! írhattok még ha van valami tapasztalat:)
Az emberek nem fogjak fel ep esszel, hogy milyen ORIASI hatassal van az, hogy mit eszunk arra, hogy a testunk hogy erzi magat.
Rengeteg etel peldaul a hormonokon valtoztat, es ezt nagyon kevesen tudjak. Amiota jobban odafigyelek az etkezesemre, azota nem, vagy csak nagyon kicsit faj az elso nap a hasam. Regebben mindig ket algopirinnel inditottam.
Probalj meg mashogy etekezni. Ha tudod hogy mikor fog megjonni, akkor elotte heten kovesd az alabbit (lehet hogy nem fog elsore hatni, de 1-2 menzi utan mar lehet, h tapasztalni fogod a jotekony hatasat):
egyel sok zoldseget, babot, lencset, gyumolcsot, zabot, rizst (magas rosttartalmu eteleket)
keruld az allati termekeket, az olajakat, vajat, es a zsiros, edes kajakat (csipsz, sultkrumpli, fank stb).
Menzi elotti napokban egyel naponta 1-2 banant es ihatsz kalcium/magnezium italt.
Sok sikert!
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!