Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? (kérdésed túl...

Miért van ez? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Szóval 15 éves lány vagyok 4 éve menstruálok és mikor megjön iszonyúan fáj a hasamszinte mindig, de egy kis gyógyszer azonnal elmulasztja szerencsére.. tegnap és még pár alkalommal viszont úgy jött meg, hogy egyáltalán nem fájt a hasam és még most se fáj:) szóval az érdekelne, hogy ennek, hogy most meg se érzem lehet e köze valamihez, hogy pl most nem vagyok egy kicsit se felfázva vagy nemtudom... hogy lehetne megőrizni ezt, hogy sose fájjon? előre is köszönöm a válaszokat!!! :)

2012. nov. 30. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez mindig változó, szerintem mindenkinél.

Egyébként ne haragudj, de a "kérdésed túl rövid" dolgot te írod oda?

Már annyi helyen láttam. Nem értem.

2012. nov. 30. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:

én írtam igen mert ha a túl rövid a kérdés mint amit én írtam eredetileg akkor kiirja hogy kérdésed túl rövid a válaszod pedig túl hosszú ha meg írok oda valamit akkor elfogadja és kiirhatom a kérdést:)

és köszi a választ! írhattok még ha van valami tapasztalat:)

2012. nov. 30. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Kivédeni nem tudod, hogy sose fájjon a hasad, csak reménykedni lehet. Én is remélem, hogy mindig nagyon könnyen viseled majd az összes menstruációd! :) Minden jót Neked!!! :)
2012. dec. 1. 06:22
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a jókívánságokat!! :) Neked is hasonlóakat kívánok :)
2012. dec. 1. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Az emberek nem fogjak fel ep esszel, hogy milyen ORIASI hatassal van az, hogy mit eszunk arra, hogy a testunk hogy erzi magat.

Rengeteg etel peldaul a hormonokon valtoztat, es ezt nagyon kevesen tudjak. Amiota jobban odafigyelek az etkezesemre, azota nem, vagy csak nagyon kicsit faj az elso nap a hasam. Regebben mindig ket algopirinnel inditottam.

Probalj meg mashogy etekezni. Ha tudod hogy mikor fog megjonni, akkor elotte heten kovesd az alabbit (lehet hogy nem fog elsore hatni, de 1-2 menzi utan mar lehet, h tapasztalni fogod a jotekony hatasat):

egyel sok zoldseget, babot, lencset, gyumolcsot, zabot, rizst (magas rosttartalmu eteleket)

keruld az allati termekeket, az olajakat, vajat, es a zsiros, edes kajakat (csipsz, sultkrumpli, fank stb).

Menzi elotti napokban egyel naponta 1-2 banant es ihatsz kalcium/magnezium italt.

Sok sikert!

34/N

2012. dec. 21. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2014. máj. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!