Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 27.5 évesen még soha nem volt...

27.5 évesen még soha nem volt nőgyógyásznál valaki, az nagyon baj?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk a barátnőmmel, és felhozódott ez a téma így, nők/lányok közt. Akkor mondta, hogy ő majd csak azután megy, ha már volt férfivel. De azt csak házasság utánra tartogatja, vallási meggyőződés miatt. Így szerinte mivel még nem él egyáltalán nemi életet és panaszai sem voltak egyáltalán, nem látja értelmét elmenni.

Tényleg elég csak akkor menni, ha már az illető volt férfivel, vagy ha esetleg panasza van? Addig nem?

2009. aug. 18. 15:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyéne válogatja ha neki így jó akk nem mmuszáj mennie előtte, de sokan félnek és inkább járnak rendszeresen
2009. aug. 18. 15:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen ostoba.Rákszűrésre attól még el kell menni,hogy nem szexel.
2009. aug. 18. 15:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Ennyi idős vagyok én is, de nem tudnám elképzelni, hogy ne menjek el nőgyógyászhoz. Minden évben megcsináltatom a rákszűrést (bár hallottam olyat, hogy 6 havonta kellene...), és attól függetlenül, hogy együtt vagyok-e a férjemmel vagy sem, előfordulnak fertőzések. Nekem volt olyan, hogy zavart a folyásom, más gondom nem volt és mégis fertőzést állapított meg az orvos. Már csak azért is érdemes elmenni, hogy egészséges-e, minden rendben van-e belül...

Ha szemérmes, keressen egy nő orvost, én is nőhöz járok, de legalább a rákszűrést végeztesse el minden nő évente.

2009. aug. 18. 16:01
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez felelőtlenség, magával szemben.

Én 12 évesen voltam először, mert összeszedtem valamilyen fertőzést. Kiderült, hogy a méhnyakamon van 1 kisebb seb is.

Most vagyok 14 éves, félévente megyek dokihoz... Rákszűrés, általános vizsgálat, stb. :)

2009. aug. 18. 17:15
 5/17 anonim ***** válasza:

Én idén voltam, 24 évesen először.Mondtam a dokinak hogy eddig szűz voltam és nem is voltak panaszaim ezért nem mentem.Azt mondta jól tettem.Én NEM felelőtlen az orvos, hanem a legjobb(családból sokan járnak hozzá)

Szóval 27 évesen azért lehet már ellátogatnék, de ő tudja.

Mondjuk szerintem az is túlzás, hogy 14 évesen fél évente jár valaki rákszűrésre!!!!

2009. aug. 18. 17:55
 6/17 anonim ***** válasza:

ha semmi baja és nem él nemi életet, nemkell nőgyógyászhoz mennie.

a ráknak az esélye is csak a nemi közösülés elkezdtével nő meg.

2009. aug. 18. 23:06
 7/17 anonim ***** válasza:
a 14 éves vagyok: de élek nemi életet, ezért járok..
2009. aug. 18. 23:53
 8/17 anonim ***** válasza:
szép lehetsz 14évesen..
2009. aug. 19. 00:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Az unokahúgom 16 éves. 1 éve komolyan udvarolgat neki egy srác, az anyukája, hogy ne legyen baj, elvitte a nődokijához, hogy írjon föl fog.gátlót Neki. A vizsgálatokkal amik a gyógyszerhez kellettek kiderült, hogy daganata van a méhnyakon. Semmi tünet!! Apukája 6 éve tüdőrákban halt meg. Szóval a fél méhnyakat el kellett távolítani!! Szerencsére jóindulatú volt, de ha nem ilyen elővigyázatosak az egész méhe rámehetett volna!!

Én már kíváncsiságból is elmentem anyával annó 13 évesen.

2009. aug. 19. 06:38
 10/17 anonim ***** válasza:
az szép!!!14 évesen már nemi életet élsz...gratula...azért kicsit, de csak egészen picikét marha korán kezdted!Még baromira kislány vagy!!!!!
2009. aug. 19. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!