Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ismételten előjött a rendszert...

Ismételten előjött a rendszertelen menziszem?

Figyelt kérdés
19 vagyok,és mindig rendszertelenűl jött meg,másfél évig fogamzásgátlót szedtem,májusban abbahagytam.Utánna egyszer pontosan megjött,és most ismét 2 hónapja késik.Miért van ez???
2009. aug. 18. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Voltál dokinál emiatt? Lehet, hogy cisztád van, nekem emiatt maradt ki hónapokat, de csak a bogyi abbahagyása után lettek tüneteim, mert a fogamzásgátló elnyomta a tüneteket. De persze, nem akarlak megijeszteni, ez az én esetem...

Simán van ilyen, a szervezetnek észbe kell kapnia, hogy saját magától kell működnie.

Ha már voltál dokinál, és nincs semmi baj, akkor ajánlani tudom a Hormeel S cseppet, vagy a barátcserjét (homeopátiásan Vitex Agnus Castus), ezek meghozzák az eredményt.

2009. aug. 18. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:
lehetséges h kell a szervezetednek egykis idő míg észbe kap h már nemszeded a gyóccvert, de atis lehet h ilyen rendszertelen maradsz örökre.
2009. aug. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!