Hüvelygombám van. Mitől?
Figyelt kérdés
Annyira kellemetlen, és olyan nagyon viszket, hogy még munkába se tudok elmenni! Mitől lehet? :(2012. nov. 29. 09:43
1/7 anonim válasza:
elkaphattad, lehet hogy nem is gomba, "csak" felborult a hüvelyflórád, és még ezer dolog.
kezeled? orvos látott??
2/7 anonim válasza:
Uszoda, nyilvános WC, koszos kézzel értél magadhoz, műszálas fehérnemű, legyengült immunrendszer, antibiotikum. Ezerféle módodon összeszedhetted.
3/7 anonim válasza:
Gomba több mindentől lehet.. Nekem intim aidet javasolt a patikusom.. Próbáld ki, azóta én az internetről rendelem, ha elfogy.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
Orvoshoz csak akkor megyek, ha 2 nap múlva sem múlik el!
2012. nov. 29. 10:33
5/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz minél hamarabb, ne csak ha x idő múlva nem múlik el! Amíg nem durva, addig könnyebb kezelni. Hüvelygomba bármitől lehet, még attól is, ha csak simán legyengült az immunrendszered. A legkönnyebb úgy megelőzni, ha ph4-es intim lemosót (frezyderm) használsz, ami megőrzi a normál hüvelyflórát. Nem mondom, hogy így sem lesz, de kisebb az esélye.
6/7 anonim válasza:
magától nem fog elmúlni...hülyeség várni
7/7 anonim válasza:
menyj el minél hamarabb, amig komolyabb baj nem lehet belőle. Olvastam, hogy akár meddőséghez is vezethet. Engem egyszer a dokim lecseszett, hogy miért nem mentem el hamarabb (péntek este kezdett el viszketni és csak hétfőn mentem hozzá). Ha viszket nem jó jel, minél hamarabb orvosolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!