Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetnek ezek a rettenet...

Mitől lehetnek ezek a rettenetes tünetek?

Figyelt kérdés
Tudom, orvos. Voltam, már csak az eredményekre várok. Addig is viszont megőrülök. Pár hete még csak a petefészkemnél fájt, mostmár viszont már az egész medencém ég és egy merő fájdalom, lassan már csak gyógyszerrel bírom. Szép lassan terjedt át a fájdalom a jobb oldalról középre, majd balra és föl. Gyakrabban járok pisilni, székelni, olyankor folyok is, szinte ki se jövök a wc-ről és csak ott érzem magam valamennyire elfogadhatóan. A folyásom kicsit véres, halványbordós színezetű (nem tudom jobb színnel leírni), és van, hogy olyan szagú, amilyen még nem volt. Ma az utcán hirtelen elment minden erőm, le kellett ülnöm, mert kiejtettem a kezemből a szatyrot és nem bírtam tovább menni, olyan fáradtság jött rám, pedig majdnem délig aludtam. Ekkor fel is ment a hőm 37.7-re, aztán teljesen magától visszament 37.3-ra. Mitől lehetnek ezek a tünetek? Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 18. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia..sajnos nem vagyok orvos..de a véres folyás..

Jelezhet petevezeték gyulladást (általában lázzal jár), méhsüllyedést vagy méhelőreesést, de lehet panasza a méh jóindulatú daganatának illetve méh- vagy méhnyakráknak is.

A pecsételő vérzés és heves fájdalmak az alhasban felvetik a méhen kívüli terhesség lehetőségét is.

Aztán lehet, nemi betegség..gonorrhea

Nőkben a tünetek 7-21 nappal a fertőződés után jelentkeznek. A fertőzött nőknek gyakran hetekig-hónapokig nincs panaszuk, és a betegségre is csak férfi partnerük betegségének felismerése után derül fény. A megjelenő tünetek általában enyhék, bizonyos esetekben azonban súlyos panaszok is előfordulhatnak, gyakori vizelési kényszer, vizeléskor fájdalom, hüvelyi folyás és láz formájában. Fertőzött lehet a méhnyak, méh, petevezetékek, petefészkek, húgycső és a végbél, amely medencei fájdalommal jár, és közösüléskor fellépő nyomásérzékenység formájában jelentkezhet. A genny, amely látszólag a hüvelyből származik, valójában a méhnyakból, húgycsőből, esetleg a hüvelynyílás körüli mirigyekből is eredhet.

És még nagyon sok dolog.. REMÉLEM, hogy NINCS komoly baj..sok kitartást..lehet nincs is semmi gond!!!!

2009. aug. 18. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg mihamarabb orvoshoz menni, ilyen komoly dologgal nem szabad játszani! Találgathatjuk a problémádat, de ettől nem gyógyulsz meg! Vigyázz magadra és minden jót!
2009. aug. 18. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!