Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim kehely, megint. Hogy...

Intim kehely, megint. Hogy kell eltávolítani, hogy ne csússzon le róla az ujjad?

Figyelt kérdés
Először próbálkoztam az intim kehellyel. A kivétlenél akadt gondolm. Próbálkoztam az összenyomással az alján. De annyira csúszott le az ujjam, nem volt elég a bordázás a kehely alján. Végül úgy vettem ki, hogy körömmel is rá kellett segítenem. Láttam a videókat a kivételről (meg hogy nem szabad körmözni), de erről a csúszásos dologról nem olvastam sehol. Persze lehet, hogy a tamponhasználat miatti megszokásból túl magasra tettem, és ezért volt gondom. Most próbáltam lentebbre rakni.
2009. aug. 17. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
lehet h túl magasra tetted:S
2009. aug. 17. 23:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Te használtál már ilyet? Nem volt olyan gondod, amit én fent írtam?
2009. aug. 17. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, hogy belekérdezek: mi az az intim kehely?
2009. aug. 18. 14:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Pl. www.ladycup.hu
2009. aug. 18. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az intimkehely,
2009. aug. 20. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
13%

Az intimkehely egy ilyen csésze alakú szilikongumiból készült dugasz.. Aminek elvileg úgy kellene funkcionálnia mint egy rugalmas csészének ami összegyüjti a menstruációt..

Az ökör franciák találták ki a tampon helyettesítésére...

Egyrészt nem értem miért nincs az alján valami fogantyuféle másrészt sztem ez még nincs teljesen kifejlesztve és nem túl higiénikus dolog..

Mellékesen pedig aminek ki kell jönnie annak ki kell jönnie és szerintem a napi 2 kimosás édeskevés ahhoz hogy a baktériumok ne szaporodjanak el mint az őrület abban a 36-38 fokos fehérjedús bolmló hús lében...

2009. aug. 20. 11:33
 7/11 A kérdező kommentje:

1. Egyáltalán nem ökörség sokkal kényelmesebb, mint a betét, veszélytelenebb, mint a tampon, és ritkábban is kell cserélni. Arról nem is beszélve, hogy összességében olcsóbb, mint ha az ember minden hónapban betétet, tampont használ.

2. Van az alján fogantyú, de a vákum miatt az nem elég a kivételhez, a kehely alját össze is kell nyomni.

3. Intimszappan elmosom, nincs semmi fertőzésem tőle, de ha valaki ettől tart, akkor annyi a megoldás, hogy 2 kelyhet kell venni.

És légyszi, aki kommentel, az legyen szíves a kérdésre válaszolni. Akinek nem tetszik az intimkehely, az fejtse ki máshol a véleményét.

2009. aug. 20. 22:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Aki meg nem tudja, mi az, keressen rá a gugliban.
2009. aug. 20. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Fehérjedús bomló hús. Eszem megáll. Tampon (intimkehely) esetén hemolizáló bacitól kell tartani.

Már ha valamitől akarunk tartani.

2015. febr. 19. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
kicsit össze kell hajtogatni, hogy ki tudd szedni. a kiszedés az macerásabb, mint a berakás. de jó dolog, nem kell azon paráznom, hogy elázok napközben vagy éjjel. reggelig estétől félig lett. rendesen megrémültem, hogy ilyen sok cucc távozik egy éjjel.
2015. nov. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!