Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem értik meg a nők...

Miért nem értik meg a nők hogy a mensest NEM LEHET KÉSLELTETNI?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van hogy minden másnap jön egy ilyen kérdés... nem hiszem el, hogy nem dobja ki neki az oldal mielőtt kiírnák a kérdést. Vagy tényleg ennyire buták az emberek? Annyira idegesít! Eleinte minden kérdéshez beírtam, hogy nem, NINCS módja késleltetni, de már unom!

Miért nem értik meg, hogy ha lehetne, akkor nem bajlódna ennyi nő? ajj ezek az emberek. kib*szottul unom már.

2009. aug. 17. 22:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mennyi az a nagy dózis?
2009. aug. 18. 01:25
 22/29 anonim ***** válasza:
6-7 ezer mg
2009. aug. 18. 02:16
 23/29 anonim válasza:
Szia! Egy jó tanács hogy hamarab el muljon a piros betűs nap! Forró vizes ülű fürdő nálam tökre be vált!! Mivel ki tágulnak az erek 2napig nagyon vagy 3napon már múlik ez be válik de a vízbe is meg láthatod a kezeden hogy meg duzadnak az erek. Merem ajánlani !
2009. aug. 18. 08:20
 24/29 A kérdező kommentje:

félreértettétek, de ez az én hiábm. elfelejtettem mondani, hogy a tabin kívül. azt tudom persze, hogy lehet. de az nem is igazi mensi... na mind1

szóval engem az idegesít amikor valaki ilyen idióta házi praktikákat akar, pedig már mindenki leírta százszor, hogy ilyen nincs...

2009. aug. 18. 10:23
 25/29 A kérdező kommentje:

A c-vitamin kis mennyiségben nem igen hat, nagy mennyiségben meg orvosok alkalmazzák, szóval ez is kiesik a "házi praktikák" közül.

Engem is felbosszant, hogy olyanok szexelnek, akik azt hiszik, hogy a sperma lenyelésétől teherbe esnek, meg akik nem fogják fel, hogy az előváladékban is lehet spermium.

Na mind1, ő gondjuk. Csak kíváncsi voltam, hogy engem zavar-e ez ennyire.

2009. aug. 18. 10:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Bárki bemehet a gyógyszertárba és annyi C-vitamint vehet amennyit akar. Sőt a zöldségeshez is elkocoghat egy kiló citromért.
2009. aug. 18. 11:16
 27/29 A kérdező kommentje:

és te megeszel 1 kg citromot? ugyan már.... :D

ha ilyen egyszerű lenne, akkor minden nő ezt csinálná és nem rinyálna :D

2009. aug. 18. 11:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy egyszerű. De természetes és nem gyógyszerrel irányított, és ha valakinek nagyon kell akkor megoldható. Amúgy kis gyógyszerek is vannak pár száz forint a gyógyszertárban a C-vitamin, nem nagy ördöngősség bevenni őket pár napig.
2009. aug. 18. 11:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Citromos tea,annyi citrommal,amennyit csak el tudsz viselni,ez is hatásos,késik tőle.Az más kérdés,hogy te ezeket nem próbáltad,attól még léteznek.
2009. aug. 18. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!