Miért nem értik meg a nők hogy a mensest NEM LEHET
KÉSLELTETNI?
Figyelt kérdés
Annyira elegem van hogy minden másnap jön egy ilyen kérdés... nem hiszem el, hogy nem dobja ki neki az oldal mielőtt kiírnák a kérdést. Vagy tényleg ennyire buták az emberek? Annyira idegesít! Eleinte minden kérdéshez beírtam, hogy nem, NINCS módja késleltetni, de már unom!
Miért nem értik meg, hogy ha lehetne, akkor nem bajlódna ennyi nő? ajj ezek az emberek. kib*szottul unom már.
Hát aranyom lehet! Ugyanis ha fogamzásgátlót szed valaki és nem tart 7 napos szünetet hanem folytatja a következő levél szedését akkor bizony késik a mensije újabb 21 napot!!!!!
2009. aug. 17. 22:16
2/29 anonim válasza:
Pedig lehet késleltetni a fogamzásgátlónál. Ki is lehet hagyni egyet. Olvasd el a fogamzásgátló papírját. Ha szeded, és ki akarsz hagyni egy mensit vagy késleltetni szeretnéd, akkor csak tovább szeded. Csináltam már egyszer, és működött. KÉSLELTETTEM!
3/29 anonim válasza:
El lehet tolni, ha nem akarod h egy bizonyos időpontban megjöjjön. Egyszerűen nem hagysz szünetet a levél tabi után, hanem elkezded szedni a következő levelet. Ennyi.
4/29 anonim válasza:
Lehet késleltetni, csak annak kicsit bonyolultabb modjai vannak, minthogy erősen koncentrálok rá, hogy késsen...késsen...késsen...
fogamzásgátloval pl, vagy öntudaton kivüli stresszel, stb, de el lehet érni, hogy késsen.
5/29 anonim válasza:
:)
És miért nem értik meg, hogy ha lenyelik nem lehetnek terhesek, és meg ujjazástól sem, de vízben igen stb stb?!
Nagyon sok hülye ember van, de még mennyi. Sajnos.
6/29 anonim válasza:
ezt már énis unom, meg aztis, hogy mitől múlik el hamarabb, meg aztis h az idegeskedéstől késik e a menzesz
7/29 anonim válasza:
de lehet késlelteni, úgymond eltolni tablettával...
8/29 anonim válasza:
A kérdező azokra a kérdésekre gondolt, hogy citrommal, fejenállással, hasizomgyakorlattal, fejhangon való énekléssel.......
Én már nem is válaszolok ezekre, reménytelen.
2009. aug. 17. 22:18
9/29 anonim válasza:
Rengeteg olyan kérdés van ezen az oldalon amit már előtte 200-an megkérdeztek, de ez nem nagyon szokott visszatartani senkit. Ezzel kapcsolatban meg szerintem mindenki úgy van vele hogy hátha pont neki írnak majd valami tuti módszert (pedig tudjuk hogy nem). Na és persze arról ne is beszéljünk hogy minden lánynak mindig élete legfontosabb pillanataiban jön meg a menstruációja és minden áron késleltetni akarja.:)
2009. aug. 17. 22:20
10/29 anonim válasza:
Gondolom mert a remény hal meg utoljára. :)
Nekem az a módszer vált be,ami legalább kilenc hónapra szünetelteti :) Nagyon élvezem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!