Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen beavatkozás, ha a...

Milyen beavatkozás, ha a nőgyógyász cisztát keres?

Figyelt kérdés

Ultrahangos, vagy olyan mint a méhnyakrák-szűrés?

Hamarosan egy olyan gyógyszerkúrába kezdek, aminek hatására kialakulhat a ciszta, ezért lesz egy ilyen vizsgálatom még az elején.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 27. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
hüvely uh-gal látja a legpontosabban hogy van-e ciszta.
2012. nov. 27. 21:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Milyen technika jöhet szóba, ha nincs ultrahangkészülék a rendelőben?

2012. nov. 27. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak uh alapján(hüvelyi) mutatható ki,meg persze MR,de gondolom az meg pláne nincs a rendelőben..

Keress egy olyan orvost,akinél van uh

2012. nov. 27. 22:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Érdekes, hogy ezt mondod, mert az az orvos mondta a vizsgálatot, aki a gyógyszert írta fel, és azt mondta, hogy nála jelentkezzem 3 hét múlva.

2012. nov. 27. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
olyan nőgyógyászat ahol nincs uh???? jesszus hol élsz??? Anélkül sehogy nem tudja ellenőrizni szerintem. Minden korházban van uh de szerintem nincs sok rendelő ahol nincs. Ha korházban is dolgozik az orvos tuti ott meg tud nézni uh-gal.
2012. nov. 27. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi,de nem értem nagyon a válaszod?

Miért érdekes amit írok?

A ciszta csak uh-val mutatható ki

2012. nov. 27. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös:sajnos van olyan rendelő,ahol nincs uh...

Sok sztk-ban heteket kell várni,ahol uh időpontot kap,sőt magánrendelőkben sem mindenhol van

2012. nov. 27. 22:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért lepett meg a válaszod, mert ha az orvos mondta a vizsgálatot, akkor csak nem kell elmennem a kórházba érte. De még találkozom vele előtte, muszáj leszek megkérdezni. Köszönöm az eddigi válaszokat!

"jesszus hol élsz?"-nek üzenem, hogy nem azt mondtam, hogy minek egy rendelőbe uh, hanem azt, hogy a campuson lévő rendelőben nincs. Nem én vagyok a nőgyógyász, akit emiatt bírálni kell.

2012. nov. 28. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Magánrendelőkben gyakran nincs UH, mivel ez egy igen drága berendezés, és az orvos általában a magánrendelése mellett dolgozik egy kórházban is, ahová be tudja küldeni a betegeit. Az enyém is így csinálja. Cisztát nekem hasi ultrahanggal néztek, az is kimutatja. Legtöbbje ártalmatlan és elmúlik magától.
2012. nov. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!