Milyen beavatkozás, ha a nőgyógyász cisztát keres?
Ultrahangos, vagy olyan mint a méhnyakrák-szűrés?
Hamarosan egy olyan gyógyszerkúrába kezdek, aminek hatására kialakulhat a ciszta, ezért lesz egy ilyen vizsgálatom még az elején.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a választ!
Milyen technika jöhet szóba, ha nincs ultrahangkészülék a rendelőben?
Szerintem csak uh alapján(hüvelyi) mutatható ki,meg persze MR,de gondolom az meg pláne nincs a rendelőben..
Keress egy olyan orvost,akinél van uh
Köszönöm!
Érdekes, hogy ezt mondod, mert az az orvos mondta a vizsgálatot, aki a gyógyszert írta fel, és azt mondta, hogy nála jelentkezzem 3 hét múlva.
Bocsi,de nem értem nagyon a válaszod?
Miért érdekes amit írok?
A ciszta csak uh-val mutatható ki
5-ös:sajnos van olyan rendelő,ahol nincs uh...
Sok sztk-ban heteket kell várni,ahol uh időpontot kap,sőt magánrendelőkben sem mindenhol van
Azért lepett meg a válaszod, mert ha az orvos mondta a vizsgálatot, akkor csak nem kell elmennem a kórházba érte. De még találkozom vele előtte, muszáj leszek megkérdezni. Köszönöm az eddigi válaszokat!
"jesszus hol élsz?"-nek üzenem, hogy nem azt mondtam, hogy minek egy rendelőbe uh, hanem azt, hogy a campuson lévő rendelőben nincs. Nem én vagyok a nőgyógyász, akit emiatt bírálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!