Néhány napja elég kemény vizelési ingerem van, kínzó fájdalommal a húgycső nyílásnál, valamint véres vizelettel. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt olvastam a hólyaghurutnak lehetnek ilyen tünetei, amelyet az intenzív szexuális élet is kiválthat... De nálam előfordul az is, hogy az alhasam és a vesetájékom is fáj. A legijesztőbb azonban a véres vizelet, ami erős fájdalommal jár. Mi lehet ez? Segítsetek! Előre is köszönöm! Egy 18 éves lány.2009. aug. 17. 18:41
1/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, minél hamarabb! Nekem egyszer volt csak véres, azóta 2havonta "csak" a fájdalom! Amíg nem jutsz el dokihoz antibiotikumért, addig: hirtelen igyál meg legalább 2 liter folyadékot, ha tudsz kamilla teát, csinálj ülőfürdőt, borogasd kamillával, vegyél be fájdalomcsillapítót! Nekem a flector por vált be, amit a doki ír az pedig monural por! Ha tudok segíteni írj! De az a baj, h ha már a veséd fáj az gázos, és elfajulhat! Orvos!!
2/3 anonim válasza:
Igen, ez heveny hólyaghurut, nekem is ez volt, szóról szóra ezekkel a tünetekkel. Minél gyorsabban menj orvoshoz, mert annál hamarabb leszel jobban. Én 1-2 nap alatt rendbe jöttem. Ha sokáig húzod a dolgot akkor bizony rámehet a vesédre ami viszont korántsem gyógyul ilyen könnyen és gyorsan!! Ajánlom még a tőzegáfonya kapszulát, az nagyon jó hólyagtisztító, de csak az antibiotikum mellé, nem helyette!
3/3 anonim válasza:
Nekem ez évekig előjött pá havonta, nagyon fájdalmas! El kezdtem szedni a tőzegáfonya kapszulát már 2 éve szedem de azóta nem jött elő a hólyaghurut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!