Mi okozhatta, hogy együttlét után szurkált a petefészkem?
A petefészek szurkálásnak rengeteg oka lehet. pont peteérésed volt, felfáztál, hevesebb együttlét stb...
A babát még nem érezhetted (7 -10 nap a beágyazódás )!
Azért drukkulok, hogy ez első legyen:) ha ezt szeretnéd, rövidesen úgyis kiderül. ( Ciklusodat vezeted? Tudod, hogy mikor volt peteérésed? ) Remélem hamarosan sikerül!
Tudom,hogy nem érezhetem a babát még ha sikerült.Vezetem a ciklusom csak az a gond hogy van mikor nem jön meg van mikor nem akkor jön meg mikor kellene!Utolsó menszeszem:július23 volt.Juniúsban meg 3napig volt meg és nem jött meg akkor rendesen.Nagyon kevés vérzésem volt.8-án volt meg picit.
Hát sajnos már lassan 4éve probálkozunk és semmi.Férjemet megvizsgálták és minden rendben van velem.Én sajnos túlsúlyos vagyok és fógyozom.Eddig 8kg adtam le.Endokrin doki azt mondta,hogy csak a fogyás segit.Ha nem fogyók le soha nem esek teherbe.Ekkor nagyon kiborultam.Fogamzásgátlót nem szedhetek mert volt trombózisom így más megoldás kellenne a ciklus helyre állításásra de nem segitenek az orvosok semmit.Valami csak van ami segithet a fogyáson kivül.Nem?Lassan feladom.Nekem soha nem lesz babám.Sokszor volt terhességi tüneteim és baba nem volt.Sokat szurkálnak a petefészkeim és nem tudom miért.És nem tudom hogy egyáltalán van-e peteérésem.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!