Mit nem szabad tenni ha megjött elősször?
13éves vagyok és megjött. Anya messze van tőlem apával meg erről nem beszélnék... Ilyenkor fürdésem kívül mit nem szabad még tenni?
Ja és hányszor cseréljem a betétemet?
Fürödni nem szoktunk ilyenkor, egyrészt mivel nyitva van a méhszáj hatalmas a fertőzés veszély, másrészt pedig amúgy is marhára undorító, hogy ott ücsörögsz a saját véredben.
De ezen kívül bármit csinálhatsz.
30 évig sikerül menszesz mellett, napi fürdéssel semmit nem elkapnom.... lehet, hogy nagy mákom volt?
vagy neked van mákod vagy másnak balszerencséje... mert van aki meg pl minden menstruáció előtt gombától szenved, de hallottam már olyanról is hogy a hölgy egésznap egy betéttel el volt...
nem vagyunk egyformák, ez a szép a dolgokban
lehet hogy én vagyok a hülye,de én akkor is fürdeni szoktam xd nekünk tartályos és kazános vagy milyen a vizünk és elég nagy pazarlás lenne ha zuhanyozna nálunk mindenki.
ja és NEM lesz a víz véres,sőt! egyszer muszáj volt zuhanyoznom és akkor véreztem össze mindent :( blööö
úgy is olvastam hogy a fürdés lassítja a vér kiürülését,szal nem lenne feltétlen véres a víz,anyámnak sem szokott olyan lenni,neki is csak akkor ha zuhanyozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!