Evés utáni hasi "morgás", néha hasfájásra milyen vizsgálatok vannak?
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, olyan problémám lenne, hogy étkezés után ,de van, hogy függetlenül az étkezéstől állandóan morog, kortyos a hasam,ami elég kellemetlen, néha fájni is szokott.
Most megyek hasi ultrahangra, ha netán nem mutatna ki semmit, a béltükrözést utolsó helyre szeretném tenni, ezért érdeklődnék, hogy akinek volt esetleg ilyen panasza, milyen vizsgálatok előzhetnék még meg?
Én gondoltam rá, hogy ételallergia vizsgálatot is kérjek..
Köszönöm!
*kortyog
Hát ez nem épp biztató, remélem kiderül valami kézzel fogható, mert ez így nagyon rossz!
És milyen vizsgálatokon estél át?
És most hogyan tovább mit mondtak?
Nálam is ez van, ezért nem is akart semmilyen vizsgálatot csinálni, mert , hogy idegi, lelki alapon van.
Az a baj,h ha még így is van, a tünetek jelen vannak, és nem tudok mit csinálni, ezért kértem,h indítsunk el valami folyamatot..
Nem "levegősen" eszel? Nem rágod meg kellően az ételt, sok levegőt nyelsz, nagy falatokat nyelsz.
Egyébként rengetegen szenvedünk ettől. Én még a kivizsgálásig sem jutottam el, mert félek "az alul-felül" módszerektől. De idegi alapja is lehet, mert ha napokig nem kell kimozdulnom, akkor semmi panaszom, ha meg menni kell, akkor jönnek a tünetek.
Nem eszem gyorsan, utána olvastam én is ,h ez is lehet az oka, de nem.. akkor gyógyszertárba pro,-prebiotikumot ajánlottak, azt is végig szedtem, semmi...
Talán attól jobban tartok,h idegi alap, mert azon,h tudnék segíteni.
Lehet,h fölösleges vizsgálatok..és én is nagyon félek a tükrözéstől, lehet nem is lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!