Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől térhet vissza újra és...

Mitől térhet vissza újra és újra a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt vettem canesten-t és segített.. 1-2 honappal utánna ujra vissza jött...Azt olvastam az oldalon, ha hüvely gomba után ugyan azokat a fehérneműket felvesszük (egyszerű mosás után),attól is vissza jöhet..vagy pedig a fehérnemű anyaga is előidézheti,ha nem bírja a nemiszervünk..Ezt észre is vettem, mivel felvettem azt a fehérneműt, ami (szerintem) ujra es ujra előhozta a gombát,miwel mindig ez után jött ki... Ha komolyan ez a fehérneműs dolog igaz,és ez okozza a problémát,akkor a fehérneműk megválogatásával próbálom megoldani a bajt,de ha nem orvoshoz fordulok. Remélem tud valaki segíteni :S mi is lehet a probléma..
2009. aug. 17. 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet a fehérnemű is. aki gombára hajlamos, le kell mondania a tangáról, meg a műszálas bugyikról. attól is előjöhet, ha a partnert nem kezelik ki, mert ő újra és újra visszafertőzhet. akkor is hajlamosabb lehet rá valaki, ha gyengébb az immunrendszere. szerintem ne a Canestennel kísérletezz, hanem menj el dokihoz. még az is lehet, hogy a C. nem kezelte ki neked maradéktalanul és még maradtak bennt gombatelepek.
2009. aug. 17. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokat segíthet a megfelelő intim tisztálkodás is. Gondolok itt a wc használatkor az elölről hátrafelé való törülközésre. Ellenkező irányban könnyen be lehet vinni kórokozókat a hüvelybe, amik a gombásodást is elindíthatják. Fordulj nyugodta orvoshoz, ugyanis vannak makacs esetek, amik krémekkel és hüvelytablettákkal nehezen gyógyíthatók és szájon át szedhető gyógyszert is tudnak adni rá. Persze, a partneredet is kezelni kell, mert állandóan vissza fog fertőzni. (A pasik megússzák 1-2 tablettával)
2009. aug. 17. 01:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Orvoshoz szeptemberbe megyek,addig még kiprobálom a canestent és a fehérneműk lecserélését..a tangárol nem tudok lemondani,mivel ahhoz vagyok szokva,ez nagy gond lehet? Az immunrendszerem gyenge,régebben ez miatt szedtem is orvosságot...ugyh akkor ez is okozhatja a problémát :S Ha a köv. kúra és a fehérneműk lecserélése nem segít,az orvos ugy is ad rá valamit.Remélem megoldódik a problémám.köszönöm a vlaszod :) Amugy még írhat más is..tapasztalat vgy egyéb :)
2009. aug. 17. 01:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Az előlről hátra az nálam mindig is igy működött,pedignem is tudtam róla. Rendszeresen tisztálkodom,ugyh ez nem lehet probléma.Esetleg még az,hogy más helyen is ráülök a WC-re.. :S A barátomnak nem merem mondani,miwel cikinek tartom :S Nem fog rám hülyén nézni? Miwel neki is gyogyszert kell szedni vagy stb. :S Szerintem megértené, de még sem merem elmondani..ez vagyok én :S
2009. aug. 17. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
barátodnak sztem elég pár napos kaneszten krémes kenegetés is. neki csak a nemis szervén kívülről telepedik meg a gomba, amit a krém elpusztít
2009. aug. 17. 01:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Na megvan! tuti, hogy a barátod fertőz vissza. meg kell neki mondanod, hogy őt is kezelni kell, különben soha nem gyógyulsz meg teljesen!
2009. aug. 17. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!