Agyalapi mirigy daganat, pajzsmirigy alulműködés és pco miatt lehet hogy nem elég nőies az alkatom?
pár éve kiderült, hogy agyalapi mirigy jóindulatú daganatom van, PCO szindrómám, később kialakult pajzsmirigy alulműködés is, ami örökletes nálunk.
Endokrinológushoz járok, Letroxot és Cypromixet szedek. Nekem jó volt az ösztrogén szintem és a tesztoszteronom se volt magas, egyedül a prolaktinom volt sokkal magasabb a kelleténél.
Váladékozott a jobb mellem, ami előszőr kicsit véres volt, most viszont jó a prolaktin szintem gyógyszerek mellett és mégis jön váladék a mellemből, de csak nyomás hatására. Pár éve találtak az emlőmben cisztát.
Az volna a kérdésem, hogy az agyalapi mirigy okozhatja a magas tsh t is, meg köze van a pco-hoz? Nálunk egy nő sem volt a családba pco-s.
Valamint felnőtt létemre az utóbbi pár évben nőttem még 6 centit, ezt is a daganat válhatja ki?
Úgy érzem mindezek ennek ellenére, mintha peteérésem lenne, mert ugyanúgy fáj a hasam egyik oldalon, de lehet hogy az csak a ciszták miatt van?
Ha kitolom a ciklusomat, azaz mégegy levéllel beveszek szünet nélkül akkor hízhatok, vagy az ösztrogén emelkedést okozhat? Hátha segítene a hízásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!