Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hete rengeteg fehér folyásom...

2 hete rengeteg fehér folyásom volt de tegnap zuhanyzásnál észrevettem, hogy túros lett. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szóval úgy történt hogy 2 hete rengeteg fehérfolyásom lett pedig nem szokott ennyi lenni aztán 2 napja elkezdett fájni a pouncim de nem piros nem pöttyös nem látszik rajta semmi ami eddig nem volt ott és fáj de csak akkor amikor megtörölöm és utána pár percig még.. de így a napba nézve nem fáj..büdösnek nem büdös..és tegnap nem jött 2 hét után fehérfolyásom és kíváncsiságból amikor tegnap zuhiztam benyúltam és kiszedtem fehérfolyást és oylan volt h átlátszósban volt csoportokba rendeződve a fehéres cucc (megilyedtem mert pont olvastam pár hete itt h akkor van gáz amikor túros/ darabos) na modnom a darabos megvan:O akkor kiszedtem még és a végén szó szerint túros volt és most is oylan !!! barátnőimnek mondtam el ..az egyik azt mondta h fürödjek meleg vízbe és üljek benne mert lehet h csak felfáztam még ne parázzak aztán a másik azt mondta h pár napot várjak utána mondjam el anyumnak és menjünk el nőgyógyászhoz! hallottam h ez gomba lehet amire nicsn háézi praktika és h nem múőlik el csak továbbfertőződhet ez igaz? és szerinteteh várhatok egy hetet vele? hátha változik valami!? mert kerülni szeretném még a nőgyógyászt amíg lehet! de ha muszáj akkor elmodnom anyukámnak és lehet h igazából ő is tudna rá megoldást nőgyógyász nélkül de még nem akarom elmondani neki mert nekem ciki hanem várni akarok hátha változik valami! és ti mit gondoltok csak nőgyógyász által felírt gyógyszer lehet rá? és mennyi idő alatt múlik el? és h kaphattam el iylet ha semmit sem csináltam másképp mint bármikor máskor az eddigi 16 évemben!:O:(
2012. nov. 23. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem a kérdés alatt ettem, hanem közvetlenül előtte nem sokkal, mielőtt olvastam volna. Egyébként tudom, milyen k*rva szar az ilyesmi, nekem is volt többször, de nekem volt annyi eszem, hogy orvoshoz fordultam azonnal, nem itt sokkoltam a népet, hogy miket szedtem ki a vaginámból.
2012. nov. 23. 20:29
 12/19 A kérdező kommentje:
de 2 hete folyt nagyon akkor azt hittem h megfog jönni mert így szokott lenni erre ilyen lezz!:/ szal csak tegnap lett ilyen!akkor elmondom anyának..majd ő segít!
2012. nov. 23. 20:37
 13/19 A kérdező kommentje:
canestennel vagy úgy általában mennyi idő alatt múlik el?
2012. nov. 23. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Vègig kell csinálni a kùrát. 1-2 hét. Szolj mindenkeppen anyudnak, mert a vegen ossze-vissza fertőzitek egymast. Èn ilyenkor még a kilincseket is végig fertőtlenìtem. Âgynemű, törcsi mosas, ezt mar anyud tudni fogja ;)

Nyugi nem gaz csak kellemetlen. Ès legközelebb ne várj ennyit. A folyás normalis, DE kis mennyiségben. Jobbulast!

2012. nov. 23. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne kerüld a nőgyógyászt, mert mindenképpen kenetet kell venni, hiszen csak így lehet pontosan megállapítani, hogy mi bajod van, és így kaphatsz csak megfelelő kezelést!
2012. nov. 24. 06:21
 16/19 A kérdező kommentje:
mondtam anyának és hétfőn megyünk orvohoz vagyis először csak háziorvos és ha elküld akkor tini nőgyógyász.. de ez miért sok idő amennyit vártam? szoott folyósabb lenni ..szerintetek onanntól kezdődött az egész? amikor jobban folytam? nem csak tegnap előtt óta?
2012. nov. 24. 09:10
 17/19 A kérdező kommentje:
anya azon csodálkozik h szűz vagyok és úgy kaptam el iylet! mert h neki is volt és az unokatesómnak is de akkor már nem voltak szüzek!:/
2012. nov. 24. 09:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ennek semmi köze a szexhez! Szűz lány is elkaphat hüvelyi fertőzéseket!
2012. nov. 24. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:
na mi lett végül?
2013. júl. 31. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!