Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » IV. Kerületi SZTK Nőgyógyászat...

Patricia11 kérdése:

IV. Kerületi SZTK Nőgyógyászat címe, száma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! nem rég költöztem a IV. kerületbe. . . Szeretnék elmenni nőgyógyászatra , de nem tudom hol van, mi a száma, kell -e időpont, milyenek az orvosok! Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !

2012. nov. 22. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

A görgey artúr utcában van, nem tudom te merre laksz, de a 14-es villamos vonalán a szakorvosi rendelő megállónál, vagy a 20-as busz vonalán ugyanennél a megállónál kell leszállni.

2012. nov. 22. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
szia. időpontos igen. és nagyon nagyon nem ajánlom hogy odamenj. én ott még jó nőgyógyásszal nem találkoztam, ha bajom volt hetekig hurcoltam a kórt magamban mert szartak rám nagy ívben. egy jó doki van ott, ha még rendes, Dr. Halász Domonkos, de hozzá hónapokat kell várni.
2012. nov. 23. 00:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Huhhhh . . . hát ennek nem örülök . . . És akkor hova menjek? hol van jó orvos? Tudsz ajánlani? Így hogy még nem vagyok bejelentkezve így is fogadnak az SZTK-ban?
2012. nov. 23. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg olyan nőgyógyász aki kedves és nem olyan drága ?
2012. nov. 23. 10:44
 5/5 Dávidbácsi válasza:

Dr. Halász Domonkost itt éred el, ha még érdekel. Mi is nála szültünk. Nagy tapasztalatom nincs a dokiknál, de ő nagyon jó orvos... Több ismerősöm szült nála.

[link]

2013. febr. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!