Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a szex? Amióta...

Miért fáj a szex? Amióta szexuális életet élek.

Figyelt kérdés
... 4 éve szinte nincs olyan alkalom, amikor kicsit ne fájna. Visszatérő hüvelyi gyulladásom van, ami az oka, de ha nincs, általában akkoris fájdalommal jár. A barátomnak is fáj most, így már kezdi átérezni a problémám, egyébként meg nem nagyon ért meg. Nagyon idegesíti már, hogy alig akarok szexelni, kezdeményezni szinte soha és őt állandóan elutasítom. Mindkettőnknek szörnyű a helyzet. Nem tudom felfogni, miért nem lehet legalább ebből a szempontból normális az életem? :(
2009. aug. 16. 17:12
 1/9 anonim válasza:

Hu... én is valahogy így vagyok ezzel! még nem volt olyan alkalom, hogy ne fájt volna :( én az okát e tudom!

Viszont legalább a barátom úgy tűnik megértőbb, mint a tied!

Tegnap is azt mondta: "nem akarok fájdalmat okozni" és inkább csak kényeztetett. De aztán mondtam próbáljuk meg, mert engem nagyon bánt, hogy nem megy a dolog felhőtlenül, de megint nagyon fájt!

2009. aug. 16. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor látom, nem vagyok egyedül. Mindenkitől várok tapasztalatokat, tanácsokat, bármit. Érdekel, hogy másoknak is van-e hasonló problémája.

És köszi mindenkinek a választ

2009. aug. 16. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Első körben azt mondanám , hogzy nőgyógyászhoz kéne menni, lehet hogy tud valami krémet síkosítót ajánlani ami megszünteti a panaszakat. Ha ezzel nem megy érdemes elgondolkodni azon , hogy nem-e lelki eredetű az egész. Nőknél nagyon gyakori , hogy ilyesmi tünetek valamilyen lelki eredetű probléma miatt vannak.
2009. aug. 16. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:

a hüvelygyulladással kéne foglalkozni amúgy. értem hogy akkor is fáj amikor nincs bajod, de lehet hogy a gyulladás soha nem múlt el teljesen. vizsgáltasd ki magad.

amúgy minden okés a párkapcsolatodban? ahogy előttem is írták, lelki dolog is lehet. főleg, hogy arra koncentrálsz hogy na ma is fájni fog... próbálj meg elszakadni az érzéstől, tudom, hogy nem lesz könnyű, de hátha. Mert ha nem nedvesedsz be, tudod, attól is fájhat.

esetleg síkosító? lehet megérne egy próbát. :)

drukkolok nagyon.

2009. aug. 16. 18:30
 5/9 anonim válasza:
egyébként hány éves vagy? mert ha túl korán élsz nemi életet,lehet,hogy a tested nem örül azért,mert még nem érett eléggé
2009. aug. 16. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok, szerintem érett a testem :P Ja azt elfelejtettem írni, hogy 4 éve folyamatosan dokihoz rohangálni, és több dokinál is voltam, egyedül egy komolyabb nőgyógyászati klinikán tudtak segíteni, majdnem egy évig semmi bajom nem volt az egésszel. Igen ebben igazad lehet, hogy mindig arra gondolok, hogy ma is fájni fog és így be is vonzom ezt :S Van egy kedves ismerősöm, kineziológus, hozzá járok minden bajommal és egyszer mikro emiatt kezelt, utána nagyon jó volt, semmi fájdalom :O Tehát tuti, hogy lelki probléma miatt is lehet az egész. A kapcsolatomban ez szokott lenni a legtöbb vita forrása: a szex...
2009. aug. 16. 19:47
 7/9 anonim válasza:
0%
pofánbaszlak az is fáj
2009. aug. 16. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én így is ugyanígy vagyok.Minden szexnél fáj,én is mindíg elutasítom,de hála isten eddig mér megértő volt.Meg ugye én fél évig jártam orvoshoz,nőgyógyászati gondokkal.Síkosítót tényleg jó volna kipróbálnotok.Eddig még mi sem próbáltuk,lehet tényleg jó volna.Bár kitudja,lehet hogy ugyanúgy fájna.
2009. aug. 17. 20:45
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem is kb. egy èvvel ezelott ugyanez volt a helyzet ès sokat jàrtam èn is kulonbozo orvosokhoz.Persze az igaz hogy a huvelyi gyulladàs mindig lappang,tehàt lehet hogy nem èrzed ès nincs is rà jel de az akkor is jelen van.De igazàbol nekem lenne egy tanàcsom:menj el a nogyogyaszati klinikàra ès kèrj egy olyan vizsgàlatot ahol endometrioziost vizsgàlnak.Mert kèpzeld el sok èv utàn nekem kiderult hogy ez volt a problèma.Azota megmutottek most pedi hormonkezelèsem van ès màr nem igazàn fàj a sex.Ez egy ritka betegsèg lehet nem is hallottàl mèg rola ès sok orvos sem veszi èszre hogy ez a problèma.Egy probàt megèr.

2009. aug. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!