Vékony PCOS-ok mit csináltok hogy nem fogyjatok?
Figyelt kérdés
Diétáznom kell és mozogni, gyógyszert is szedek, mert IR-es is vagyok, viszont elég vékony az alkatom és nem szeretnék fogyni, sőt jó lenne, ha pár kg-t tudnék hízni. Mindenki azzal jön, hogy hú de vékony vagy. Viszont, ha nem ehetek sok szénhidrátot, akkor esélyem sincs, hogy felszedjek pár kilót. Tudna ebben nekem segíteni vki?2012. nov. 22. 09:27
1/8 anonim válasza:
Sajnálom, de szerintem diéta alatt nem fogsz hízni egy dekát sem. :( Én is fogytam 12 kilót, bár nekem volt miből, sőt örültem is neki. A dietetikussal egyeztettél amúgy erről?
2/8 anonim válasza:
Nem csak a szénhidrát hízlal, hanem a zsír is.
3/8 anonim válasza:
:D:D
Szeretném felhívni a figyelmet a képekre... [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor esélyem sincs hogy hízzak?
2012. nov. 22. 10:23
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs sok. :( De a testedet mozgással nagyon jól tudod formálni, ha meg izmosodsz, akkor tulajdonképpen "hízol" is.
6/8 A kérdező kommentje:
Milyen mozgás lenne megfelelő?
2012. nov. 22. 10:28
7/8 anonim válasza:
Nekem a dietetikus meghatározta, hogy mennyi ch-ot ehetek és azt is hogy mennyi lehet a napi bevitt energia.
Ha azt nézzük, pl a sajtban, tejtermékben nincs ch. Meg a húsokban sincs.
Ha ebédhez pl két szelet húst eszel meg, nem egyet, akkor nem növeled a ch mennyiséget, csak a bevitt energia mennyisége több. Így nem fogsz fogyni és talán hízhatsz is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) Jó lenne, ha nem fogynék
2012. nov. 26. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!