Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A puncimnak a jobb oldalán...

Georgina 17 kérdése:

A puncimnak a jobb oldalán borsószemnyi görcsöt érzek belülről és fáj is. Mi bajom lehet? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 18:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azért itt kérdezem mert nincs időm elmenni nőgyógyászhoz... de minnél hamarabb el fogok menni mert más problémám is van... Remélem h nem cisztám van...
2012. nov. 28. 15:08
 12/13 anonim válasza:
Ha a hüvelybemenet mellet tapintottad ki akkor tényleg nagy eséllyel Bartholin-mirígy gyulladás. Nekem már volt, de akkor lázam is volt mellé, az volt először és csak azután vettem észre a duzzanatot. Rossz esetben ha nem fakad ki magától egy apró bemetszéssel rásegít a nőgyógyász, nekem is majdnem kellett de végül szerencsére nem, úgyhogy minél hamarabb menj el dokihoz, ahogy tudsz!
2012. nov. 28. 19:33
 13/13 jegecske ***** válasza:
Mint mindenhol, ott is lehet pattanás, majd elmúlik, ne izgulj, Nem igényel semmi különleges teendőt, valószinű egy szörszál befordult ez okozza a kis görcsszerű elváltozást. Lehet kifakad, vagy elmúlik magától, de ne maceráld
2012. nov. 29. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!