Két napja késik de fáj a mellem. Most terhes vagyok vagy csak szimplán késik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 10:27
1/13 anonim válasza:
Ezt Neked kell tudni, hogy teherbe eshettél e. Ha nem védekeztél, akkor igen, teherbe eshettél.
2/13 anonim válasza:
Úgy szól a "szabály", hogy ha egy fogamzóképes korú nő nemi életet él és késik a menstruációja, akkor első körben terhességre kell gondolni. Két napos késés bármitől lehet, de innen nem lehet eldönteni, hogy esetedben miről van szó.
3/13 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy nem védekeztünk de nem sokáig csináltuk és idő előtt jóval mindig abbahagytuk.
2009. aug. 16. 10:56
4/13 anonim válasza:
Nekem 2 hetet késett megbolundultam úgy fájtak már a melleim a hátam. Azért késett mert egyszerűen azon rettegtem, hogy terhes vagyok-e? Vettem egy tesztet... ismerkedtem vele és annyira megnyugodtam, hogy használni se kellett mert megjött :D
Na parázz.. 2 nap meg nem sok ;)
5/13 A kérdező kommentje:
szeritnem a tesztet akkor is meg kellett volna csinálnod attól hogy megjött még te is lehetsz terhes. Szerintem csináld meg.
2009. aug. 16. 12:24
6/13 anonim válasza:
hát figyelj, ne csodálkozz ha teherbe estél, ha védekezés nélkül szexeltek! hahóóó! előjátékban is LEHET spermium...
de amúgy 2 nap késés semmit nem jelent. veszel tesztet, mi innen nem tudjuk eldönteni.
esetleg ha stresszelsz, fogytál/híztál, gyógyszert szedtél, beteg voltál, felfáztál, kánikula volt, bármitől késhet.
drukk.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kedden veszek tetsztet szurkoljatok légysziiii
2009. aug. 16. 18:43
9/13 anonim válasza:
szurkolunk. de azért leírhatnád amiket kérdeztem. :D amúgy hány éves vagy?
10/13 A kérdező kommentje:
Megjött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De azért vegyek szerintetek tesztet?
2009. aug. 16. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!