Csajok olyan volt már, hogy nődokinál direktbe levetették veletek a zoknit vagy combfixet, tehát hogy mezítláb legyetek miközbe vizsgálnak?
Figyelt kérdés
És ha igen, kellemetlennek találtátok?2009. aug. 16. 01:58
41/55 anonim válasza:
Én a fül-orr-gégészeten is mindig leveszem, biztos, ami biztos. Inkább, mint hogy egyszer ezért szóljanak.
43/55 anonim válasza:
ez mekkora............és teljesen véletlenül találtam rá!
44/55 anonim válasza:
Uhhhh ez egy kult-kérdés?! Csajok, itt a tél, zokniszezon, szabad a pálya! Ha tud valaki ilyen dokit, szóljon!
45/55 anonim válasza:
Hű de jó tanácsasód van xDD Köszi jót nevettem ^^ XD
46/55 anonim válasza:
Öregem! Jól nyomod! Van még ilyen mutatványod? :DDDDDD
Muti meeeeeeeeg :)))
Jó lesz zokniba is, vagy anélkül :D
47/55 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Azért nem semmi, hogy a legértelmetlenebb baromságok, mint ez is, épp a 33. válasznál tartanak, mig érdemi kérdések ennél jóval hamarabb elvéreznek. Ki is ég itt igazából, tisztelt publikum?
Hát TE, te lámaaa! XD XD XD
49/55 anonim válasza:
Hány éves vagy 10?Most te tényleg ilyen h*lye vagy?
50/55 anonim válasza:
18:20as te is hozzászóltál.Te láma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!