Mit éreznek a nők, ha menstruálnak, és mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mindig "kibirhatatlan" pár napon keresztűl, mindenbe beleköt, a legkisebb apróságokban is olyan patáliát csap... Mi a "bajuk" ilyenkor a nőknek? fáj a hasuk, fáj a fejük, szédülnek? És mennyi idejig tart? Ő azzal magyarázza, hogy elötte mindig ilyen,,, Minden nő ilyen? Meg azt mondja, örüljek, hogy nem nőnek születtem, mert én tuti kise birnám... Anyira rosz ez, kibírhatatlan fájdalom pár napig minden hónapban? Bár, nem ismerem milyen eza dolog, (sose fogom) de szerintem nincs annál nagyobb fájdalom, amig jól tökön nem rugták az embert.2009. aug. 15. 22:34
21/21 anonim válasza:
Nekem mikor hogy,most épp megvan és hát mit mondjak :D suliba se voltam mert annyi sok van és nagyon fáj a hasam de általában meg sem érzem ha van,nagyon régen fájt már mikor meg volt,most újra,a kedvről meg annyit hogy vannak sirós és boldog pillanataim is,de általába ilyenkor hisztis vagyok és semmihez nincs kedvem,vissza térve a fájásra,ez minden nőnél máshogy van
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!