Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit éreznek a nők, ha menstruá...

Mit éreznek a nők, ha menstruálnak, és mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
Ismerősöm mindig "kibirhatatlan" pár napon keresztűl, mindenbe beleköt, a legkisebb apróságokban is olyan patáliát csap... Mi a "bajuk" ilyenkor a nőknek? fáj a hasuk, fáj a fejük, szédülnek? És mennyi idejig tart? Ő azzal magyarázza, hogy elötte mindig ilyen,,, Minden nő ilyen? Meg azt mondja, örüljek, hogy nem nőnek születtem, mert én tuti kise birnám... Anyira rosz ez, kibírhatatlan fájdalom pár napig minden hónapban? Bár, nem ismerem milyen eza dolog, (sose fogom) de szerintem nincs annál nagyobb fájdalom, amig jól tökön nem rugták az embert.
2009. aug. 15. 22:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Embere válogatja. Van olyan barátnőm, aki olyan xarul van ilyenkor, hogy gyakran az ágyból sem tud kimászni. Nekem hála Istennek csak nagyon ritkán vannak ilyen panaszaim...
2010. júl. 7. 17:36
 12/21 anonim válasza:
akinek nem fáj az nagyon szerencsés!!!!nekem aznap amikor megjön és a második fáj.meg a 4. és 5 nap környékén mindig dél körül..akkor húzódik össze a méhem h kilökje a maradék vért! ez a hangulat változás meg mindenkinél más szerintem, nem csak a fájdalmak miatt lehet!
2010. júl. 7. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:
igen, ha valaki ennyire "szerencsés" nőnek született, azt sajnos el kell, hogy viseljed. én például, ha fáj a hasam, örülök, ha senki sem szól hozzám, mert minden idegesít, és teljesen lehangolt vagyok. ha elmúlik a hasfájás vagy éppen nem fáj, de még menstruálok, azért általában elviselhető vagyok. nagyon egyéb tünetek rajtam nem jönnek ki, viszont talán a fájdalom a legrosszabb.
2010. júl. 7. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Kinek milyen.:) Én nagyon irigylem azokat, akik meg se érzék, ha megvna nekik. Én annyira érzékeny vagyok, hogy bármin eltudnám magam sírni. Pl.: te törted ketté azt a sütit? Ezt megkérdezte anyu én meg sírva fakadtam annyira rosszul esett.:D Ebbe a helyzetbe inkább legyél megértő. Nincs nagyobb fájdalom, mintha tökön rúgna valaki?? Háát nem tudom és amikor valaki menstruációs görcs miatt ájul el??:D Az is elég durva szokott lenni főleg amikor nem tudok lábra állni, mert egyből padlót fogok... amúgy nekem egy hétig tart, de már előtte két héttel annyira fáj a mellem, hogy melltartót se tudok felvanni meg, ha megölel valaki attól is elkezd fájni. ebbe az a rossz, hogy suliba hülyén néznek, ha a mellemet masszírozom. xDD
2010. júl. 8. 12:42
 15/21 anonim válasza:
Nekem spec fájni nem szokott csak az első napon, meg pár nappal a havim előtt a mellem feszül... Ez még kibírható... Lélektanilag viszont idegroncs vagyok ilyenkor (is).
2010. júl. 8. 13:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Régen a falat kapartam 2 görcsoldó után úgy fájt, most a fogamzásgátló tabletta megoldotta.

És mellesleg téged nem rúgnak tökön minden hónapban 5 napon keresztül. ;)

2011. nov. 12. 23:21
 17/21 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyénfüggő

nekem,amikor pirosbetűs napjaim vannak,nem görcsöl a hasam,nem vagyok hisztis,teljesen ugyanolyan vagyok,mint máskor

és nekem így szétszórtan,van amikor rendesen 5 napig,van amikor csak 2-3 napig,és sokszor olyan is van,hogy megvan vagy 4 napig,utána elmúlik,és vagy 1 hét múlva megint megjön,akkor csak ilyen 1-2 napig...

13l

2011. nov. 13. 09:33
 18/21 anonim válasza:

én lány vagyok,és amit leírtál igaz,én ilyenkor egy hisztis p vagyok,és a fájdalom,uhh,a tabletta se segít és nekem mellesleg 8-9-napig van meg

bár mindenkinél más ez a dolog

2011. nov. 13. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos eléggé hisztis vagyok ilyenkor én is, pedig alapból sose. Mensi előtt pár nappal minden idegesít, és amikor eltörik a mécses, vagyis elbőgöm magam valamin, akkor a barátom mondja, h na, holnap megfog jönni. :D És tényleg. Nekem nincsenek görcseim, helyette nagyon zsibbad, sajog az altestem, szinte csontig érzem ezt. Mintha valami nagyon erős reumás fájásaim lennének a derekamnál, fenekemnél és a combjaimban. Szóval egyáltalán nem kellemes, fáj ha ülök, fekszek, stb. :/ De ez csak az első két nap.
2011. nov. 13. 18:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, az kimaradt, h mensi előtt egy héttel egy mérettel nagyobb a mellem, és ha hozzáérnek is fáj. Egy nagy csomó is van ilyenkor benne, jól megduzzadva, de doki azt mondta, hogy teljesen normális. Szóval sport, esti markolászás, stb ilyenkor kizárva. :D
2011. nov. 13. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!