Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Áttöréses vérzésnél előfordulh...

Áttöréses vérzésnél előfordulhat hányinger is?

Figyelt kérdés

Ötödikén barnás folyásom volt, de picit más jellegű a szokásosnál. Ez eltartott 3-4 napig. Aztán azt hittem,végre normálisan is megjön, mert kezdett piros lenni (csütörtökön), de péntekre megint csak barna, szinte jelentéktelen mértékben ahhoz képest, hogy elméletileg menstruálnom kellett volna. Aztán másnap, szombaton megint több volt és megint pirosas. Hasam csak 12 vagy 13-án kezdett görcsölni, aztán 14-15-ére vége is lett a pirosnak (menstruáció nekem 5 napig tart, az előtte görcsökkel). Megint visszatért ez a barna, csak csatlakozott hozzá egy kis tejszerű nyálka... és ezen a héten mondhatni végig hányingerem volt, vagy buszon, vagy itthon estefelé jött rám.

Reggel teszteltem, negatív volt.

2012. nov. 18. 21:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!