11 napja van vérzésem és nem múlik el mit tegyek? Ez a klimax egyik tünete?
45 éves nő vagyok és ma lett 11 napja hogy nem múlik el a vérzésem....
Gondolkodtam, hogy hétfőn elmegyek orvoshoz, de kiváncsi vagyok mások tapasztalatára is hogy elmenjek e, vagy ez természetes...
Esetleg eza klimax egyik tünete???
lehet klimax miatt is igen, sajnos anyummal is előfordulnak ilyenek. Menj el dokihoz nyugodtan majd ő felhomályosít téged mit tegyél :)
egészségügyis :)
45 évesen azért nem kéne, hogy klimaxos legyél.
Sokkal inkább lehet valami szervi probléma, mióma stb..
Mindenképp menj az orvoshoz, ítt csak találgatunk.
Gyógynövényboltban vegyél PÁSZTORTÁSKA (Bursa pastoris herba) teát és készíts teát : fél liter vízzel 1 evőkanálnyi füvet forralj fel, majd hűtsd le.
Ezt idd meg, ez 1-2 nap alatt teljesen rendbe hozza a vérzésed!!!
Nekem remekül bevált! :D
(Vannak bevásárlóközpontokban hétvégén is nyitvatartó gyógynövényboltok.)
Sajnos, az orvos csak olyan megoldást fog javasolni, hogy "egészségügyi kaparás" vagy valamilyen hormontabletta, ami nem valami egészséges, mellékhatásai lehetnek.
Menj orvoshoz. Sok egyéb betegség tünete is lehet (nem akarlak ijesztgetni). Előfordulhat, hogy a változókor miatt van. Van, aki már 42 éves korában klimaxol. Sajnos előfordulhat, de menj biztosra vagyis orvoshoz.
(eü-s)
egyik ismerősöm klímax közelben volt. 2hétig megvolt neki. azt hitték vashiány de nem. fájt is. kiderült mióma. ki kellett venni mindenét.
orvos!!
Azért én nem innám minden nap (egész hónapban!) a pásztortáskafű-teát!... 8-o
A palástfű-teát arra szokták inni, hogy meghozza a vérzést, a pásztortáskafű-tea meg arra való, hogy elmúljon tőle a vérzés...
Ha a kettőt EGYÜTT iszod, akkor nem csodálom, hogy megbolondult a hormonrendszered!
a pásztortáska tea meg a palástfű nem csak ezekre szolgál...
A palástfü: fehérfolyás, alhasi panaszok ellen , sőt szíverősitőként és vízhajtónak is tökéletesen hazsnálható...
a pásztortáska meg aranyér, Vesevérzés és külső izombetegség ellen is jó..
és mindkettő csak szabályozza a ciklust egymást nem ütik...
3 éve iszon gyógyteákat..
Ma megyek orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!