Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13-éves avgyok és még nincs...

13-éves avgyok és még nincs menstruációm! Serintetek baj? Amúgy ha nem jön meg akkor milyen bajaim lehetnek, úgyértem ha 16éves korom után nem jön meg akkor mik lehetnek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 17. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak 14 évesen jött meg, nyugodj meg. Mindenki más tempóban érik, nincs ezzel semmi gond. :)
2012. nov. 17. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Megjön. Ne izguljál.
2012. nov. 17. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

16 éves korodig még van 3 éved! Ne kattogj azon, hogy mi baj lehet! Teljesen időben vagy!

Egyébként ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor el kell mennetek anyukáddal nőgyógyászhoz, aki majd megvizsgál.

Valószínűleg megtapogatja kívülről a hasadat, hogy felmérje a méhed nagyságát (normális-e), illetve végezhet ultrahangot és elrendelhet hormonvizsgálatot.

Ha arra jut, hogy nem fejlődsz megfelelő ütemben, akkor ad gyógyszert és probléma megoldva.

Inkább kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikor jött meg!

Ha él a nagyid, akkor őt is!

Van összefüggés!

2012. nov. 17. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy cikk, hogy mik lehetnek az okai, ha 16 éves korig nem menstruál egy lány. Viszont addig ne aggódj, mert bőven megjöhet a menstruációd. :)

2012. nov. 18. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Előző vagyok. Ebben a cikkben 18 év az a korhatár, amíg meg kell jönnie az első menstruációnak, de azért jobb ha majd 16 éves korodban orvoshoz mész, ha addig sem menstruálsz. :)

2012. nov. 18. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Az előző 2 válasz írója vagyok. Olvasd el ezt is. :)

2012. nov. 18. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
én is teljesen kétségbe voltam esve ennyi idősen mert nem jött még meg, de te ne tedd ezt! ma annyira rosszul volt miatta, hogy haza kellett jönnöm az iskolából. élvezd amíg nem jött meg. de remélem nem ijesztettelek meg:)
2012. nov. 19. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2012. nov. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!