Kijott egy gennycsomo a szemeremdombomon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kinyomtam, de elegge fajt, aztan ujra gennyes lett, majd var nott ra.2012. nov. 17. 14:09
11/13 anonim válasza:
Utolsó, neked mit csinált pontosan vele a bőrgyógyász? Fel is kellett vágni? Érzéstelenítette? Csak azért kérdezem, mert nekem is ki szokott egy jönni a szeméremdombomon és olyan alattomos módon, hogy még csak ki se fakadt nagyon sokáig. Kb. idén januárban keletkezett, kb meggy méretűnek éreztem, egy golyónak, de kinyomni esélytelen volt. Aztán visszábbhúzódott pár hónapra, de újra kijött. Akkor talált magának kivezetést, mert ki tudtam magamnak nyomkodni:S De attól tartok, hogy nem úsztam meg ezt teljesen, lesz még ilyenem. Ha megint kijön szerinted ezzel bőrgyógyászhoz vagy nőgyógyászhoz kell majd mennem? Egyébként tanács: a szeméremrészhez mindig új borotvát használjatok, utána dobjátok ki.
12/13 anonim válasza:
úgy emlékszem nekem csak kinyomták érzéstelenítés nélkül,aztán fertőtleníették.alig tudtam menni utána.de sokszor amúgyis,mert annyira nagyok voltak..
szerintem bőrgyógyászhoz fordulj vele,nekem is elég kellemetlen volt legmutatni,de ezt nem a nőgyógyásznak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!