Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ismer valaki olyan dokit aki...

Ismer valaki olyan dokit aki csinál mellplasztikát tb-re?

Figyelt kérdés
persze egy kis zsebpénz ellenében?

2012. nov. 16. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
A műtőt meg előhúzza a farzsebéből, mi?
2012. nov. 16. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Sok helyen végeznek mellplasztikát tbre. (Csak meg kell felelni a feltételeknek. Pl emlődagant miatti korrekció. Az nem elég, hogy a playboyban akarsz szerepelni.)
2012. nov. 16. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Csak azért, mert nem tetszik a melled, nem csinálnak TB-re mellplasztikát.
2012. nov. 17. 07:02
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok kedves kommentet!nem a playboyban szeretnék szerepelni,hanem egy kisgyerekes anyuka vagyok és rengeteget fogytam+3 évig szoptattam,a hasamat most csinálták meg tb-re(100 ezer ft -ért cserébe)és gondoltam biztos van olyan doki aki csinál ilyet,ha mást is lehet,de az félelmetes hogy emberek úgy hurrogják le a másikat hogy azt se tudják mi a helyzet!ráadásul csak egy kérdés volt az egész,amire nem tudtatok normális választ adni,de akkor minek pazaroljátok rá az időtöket?
2012. nov. 18. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha megírtad volna előbb, hogy miért akarsz mellplasztikát, egész más válaszokat kaptál volna.
2012. nov. 19. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a hasplasztikát könnyebb TB-re megcsináltatni. Bár biztosan tudod, hogy vannak bizonyos előírások, ami alapján a hasplasztika mehet TB-re (BMI index változása, fogyás-hízás aránya, stb.). Persze azért vannak kiskapuk, pl. beírhatják, hogy köldöksérv műtét és mellette/helyette hasplasztikát (is) csinálnak. Én egy hármasikres anyuka vagyok, óriás nagy volt a hasam a terhesség alatt, amúgy vékony alkat és alacsony vagyok, és nekem nem tudták TB-re megcsinálni a hasamat, mert nem híztam a terhesség alatt elég sokat (legalábbis a TB szabályozás szerint).

A mellplasztikánál az a kérdés, hogy pontosan mit szeretne az ember. Implantátum beültetését szerintem biztosan nem lehet TB-re "elsütni", és nem hiszem, hogy az orvos ilyet merne kockáztatni, mert az implantátumokkal el kell tudni számolni (Vagy azt megvennéd saját pénzből?). Ha felvarrásról lenne szó, szerintem azt elképzelhető, hogy van orvos, aki megcsinálja TB-re (+hálapénz).

Valaki már írta, hogy amikor mellrák miatt valakinek eltávoltják a mellét, akkor utána a korrekciós műtétet TB-re csinálják.

2012. nov. 19. 09:23
 7/7 A kérdező kommentje:
kedves utoló köszi a válaszodat!aki engem műtött a hasammal,elintézett mindent,semmi nem kellett és igen köldöksérv volt ráírva a papírra!ha gondolod írj egy privit és megadom a számát!
2012. nov. 20. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!