Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Napra pontosan jön meg a...

Napra pontosan jön meg a menstruációtok?

Figyelt kérdés
Nekem már hét éve, hogy megjött, de még mindig nem rendszeres. Egyszer 27 máskor 36 napra jön meg. Ez baj?
2009. aug. 14. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

Nekem sem rendszeres ált. 30-34 napra jön meg. Nődoki szerint ez okés.

Sok minden befolyásolja, hadd ne soroljam.

Na kimarad az viszont gáz ha ennyi ideje van mensid.

De ha gondolod, kérdezd meg a nődokit ha mész következőre és ő majd megnyugtat.

2009. aug. 14. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig 25-26 napra jött meg, de csak keveseknek ilyen szabályos.
2009. aug. 14. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

tablettát szedek úgyhogy igen:D

azelőtt reménytelen volt h behatároljham egy normális interballumba h mikor fog megjönni. mindig vmi új időpontban jött meg amire absz nemszámítottam

2009. aug. 15. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátnőim mindíg nevettek rajtam amikor meséltem nekik hogy a ciklusomhoz órát lehet igazítani. Mindíg pontosan 28 napra jött meg reggel fél 6-kor. Volt egy félidős vetélésem, na azóta nem az igazi. 26- 32 napra jön meg. Szerintem ha nincs egyébb probléma akkor nem olyan nagy baj ha nem pontos, de ha nagyon idegesít egyszer kérdezz rá a dokidra.
2009. aug. 15. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem fiatalon 32 napos volt és pontos, 10 év gyógyszer szedés után is beállt, 29 napos és pontos, szerencsém van ezzel :)
2009. aug. 15. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem órára pontosan szokott megjönni. 3 éve. Most először késett egy hetet, gondolhatod, hogy megijedtem. :)
2009. aug. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!