Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik mellem nagyobb, mint...

Az egyik mellem nagyobb, mint a másik. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Lehet, hogy az lehet a baj, hogy mindig hason alszok és a bal oldalamon fekszek, így a jobb mellemet nyomja, ami így lett kisebb? Vagy ez hülyeség? Mit tehetnék, hogy egyformák legyenek, mert nagyon látni, mikor meztelen vagyok, hál Istennek pólóban nem... Ez változni fog, vagy már nem? 80 B-s melltartót hordok, a jobbra pont jó, de a balból, mintha kiesne...
2009. aug. 14. 19:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok... ha bal oldalon fekszek, akkor a bal mellemet nyomja! És a végén is rosszul írtam. A balra jó a melltartó és a jobbra nem. Bocsánat!
2009. aug. 14. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek sem egyforma méretűek a mellei, mint ahogy más páros szervek sem. Ezek max a plasztikai sebész segít, de fölösleges, mivel ezzel kb 3milliárd nő van így.

L17

2009. aug. 14. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
nem nagyon fog változni. és tényleg mindenkinek legalább egy kicsit más méretű a 2 melle.
2009. aug. 14. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...
2009. aug. 15. 09:25
 5/5 anonim válasza:

Nekem a bal mellem 80C-s a jobb pedig 80A-s...

Azmeg hogy hagyja, ne gondoljon rá szerintem hülyeség. mert igenis idegesítő.

Főleg h a kicsit ki kell tömni.

2010. jan. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!