Mi bajom lehet? (Lent)
Figyelt kérdés
Nyáron minden vizelet után nagyon csípett, sokszor ok nélkül is. Próbáltam kamilla teás fürdővel enyhíteni, ez segített rajta, de nem sokáig. Égő, viszkető, szúró érzések gyötörtek. Használtam kenőcsöt, de nem segített. Elmentem nőgyógyászhoz, felírt egy gyógyszert és hüvelytablettát. Szedtem is mindkettőt, de az sem segített rajtam. Azóta enyhült kicsit a helyzet, de mostanában vizelet után nagyon kicsit vérzik, és nem tudok együtt lenni a barátommal, mert úgy fáj. A hüvelyváladékom is több, mint régebben.2012. nov. 15. 20:42
1/9 anonim válasza:
Nekem is pont ez a problémám, nekem is ezeket írta fel az orvos nyáron, és megint visszajött, na mehetünk vissza jövőhéten a dokihoz!:)
Ez felfázás,de mivel viszket,és van méghozzá pasid is, ezért inkább hüvely gombára gondolok.
2/9 anonim válasza:
lányok öblögesstek már ezüst kolloiddal!!!!
3/9 anonim válasza:
Ez a probléma nem nőgyógyászra tartozik, hanem urológusra. Oda menj vele!!
4/9 A kérdező kommentje:
Már miért tartozna urológusra ?!
2012. nov. 15. 21:22
5/9 anonim válasza:
De .....lye vagy, az urológushoz férfiak mennek, nőgyógyászhoz meg nők!:):D
6/9 anonim válasza:
urologushoz játrnak nők is. Tényleg oda menj. Az urológus foglalkozik a vizelési problémákkal is az pedig mind két nemre tartozik.
7/9 anonim válasza:
"De .....lye vagy, az urológushoz férfiak mennek, nőgyógyászhoz meg nők!:):D"
Hülye vgy te, ha halvány lila fingod nincs az orvosi szakterületekről, mégis engem hülyézel le.
Az urológushoz nem csak nők járnak. Ugyanis a vese, a húgyhólyag és a húgycső az urológus szakterülete, és tudod ezek a szervek nem csak férfiakban vannak ám.
És bizony ha a kérdezőnek akkor fáj, ha vizel, akkor jó eséllyel a húgyutaiban van a probléma.
Talán mielőtt lehülyézel vkit, olvass utána...
8/9 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, plusz esetlen utána olvashattok a candidiasisnak, hátha még több tünet egyezik.
9/9 anonim válasza:
Óriási tévedésben van, aki azt hiszi, hogy az urológus a férfi nemi szervekkel foglalkozik. Az ő szakterülete a vizeletkiválasztó rendszer, mindkét nem esetében!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!