Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek van hiperprolactnemi...

Valakinek van hiperprolactnemie betegsége van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos van. Én tudom mi az, kórházban dolgozom. Mik a kérdéseid?
2009. aug. 14. 18:02
 2/8 A kérdező kommentje:
mennyi idő kell amíg kigyógyúl belőle az ember ? és a szőrősődés elmúlik mert nekem egyik orvos azt mondta hogy igen másik azt hogy nem
2009. aug. 14. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézd ez egy hormon probléma. Gyanítom hogy túlsúlyod is van, többek közt ez az egyik oka ennek a betegségnek.

Ha az életmódodon változtatsz és szeded a gyógyszert ki lehet belőle gyógyulni, de ehhez fogyni kell.

2009. aug. 14. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:
nem nincs túlsulyom , ezen az orvos is el volt csodálkozva , van egy kis pocakom ami max 2 kg tulsuly és ami azért van gondolom mert nem mozgok és sokat eszek de volt hogy nem vacsoráztam és olyan lapos hasam volt
2009. aug. 14. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hypophysis MR ( koponya MR ) vizsgálatot csináltak nálad?
2009. aug. 14. 18:23
 6/8 A kérdező kommentje:
nem , csak vérvizsgálatot amiben a hormonszintem mérték
2009. aug. 14. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:

A kezelő orvosdnak tudni kéne, hogy ritka esetben de, lehet hypohy. daganat is ( jóindulatú ).

Nemtom ha visszamennél a dokidhoz, és elmondanád neki a kérdéseidet, lehet hogy elmondaná mi tévő legyél, esetleg további vizsgálatokra jegyezne elő.

Amúgy a neten sok cikk van a hiperprolactinaemiá-ról.

2009. aug. 14. 18:41
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem brocriptint irt föl és azt mondta hogy 3hó után menjek vissza és hogy addig a mensim normális kell hogy legyen
2009. aug. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!