Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire igaz az, hogy közeli...

Mennyire igaz az, hogy közeli barátnők/más kapcsolatban élő nők menstruációja gyakran egyezik, ha sok időt töltenek együtt?

Figyelt kérdés
Szerintem baromság, csak több helyről is hallottam már :D

2012. nov. 14. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A másik kérdés az az, hogy oké, hogy megjön azonos időpontban, na de mi van akkor,ha késik?

Tapasztalatom az, hogyha anyunak késik, akkor nekem is. Érdekes dolgok ezek...

2012. nov. 15. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:

honnan veszed hogy baromság? :@

Eddig még csak 1x menstruáltam,de mégis egy napon jött meg azzal a barátnőmmel,akivel egy ideje állandóan együtt lógok! Problem?

2012. nov. 15. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:

ja és hozzáteszem: amikor egyik barátnőmnek először megjött,pár óra múlva az anyjának is,szóval ők is egy napon..!

Előző voltam.

2012. nov. 15. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
ez igaz! már én is tapasztaltam ilyet. nyáron szinte állandóan a barátnőmékénél lógtam, és nekem, neki, az anyukájának meg a barátnőm tesójának is egyszerre jött meg (szinte órára pontosan). érdekes dolgok ezek, majd rá is keresek a teljes tudományos magyarázatra.:P
2012. nov. 16. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

A FEROMONOK MIATT VAN.

PONT.

2012. nov. 16. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
elhiszem, de ez még nem a teljes magyarázat!
2012. nov. 16. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:

dehogyis nem! menzeszes könyvbe volt ez beleírva!

a feromonok inkább peteéréskor szabadulnak fel,amik láthatatlan jelzésként adják hírül,hogy a nő fogamzóképes és ezért a férfiak vonzóbbnak látják.

ez meg annak a magyarázata,hogy az ovuláció környékén miért van jobban kedved randizni.

2012. nov. 16. 22:33
 18/18 anonim válasza:
Még az sem kell hogy együtt lakjanak, mert ên és a barátnőm padtársak vagyunk csak és napra pontosan egyszerre jön meg.
2014. okt. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!